Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

email

<< < (2/4) > >>

Scooolie:
Nejjednodušší je přečíst si Nápovědu k tomuto tématu - https://forum.eretz.cz/index.php?action=help;page=pm

Případné otázky rád zodpovím.

Vader:
Pratele,

jiste jste zaznamenali pomalejsi chod fora. Omlouvam se, je to zpusobeno jeho reinstalaci a obnovou databazi. Nezbyva, nez par dni pockat na lepsi caching. Pak uz by vse melo byt ok.

Vader:
Jeste posledni (doufam) zmena. Behem par hodin probehne zmena DNS zaznamu, tak se prosim nedeste, pokud byste zaznamenali ruzne IP adresy Eretzu a fora.
Omlouvam se za chybu pri importu stareho fora, mea culpa, mea maxima culpa. Nedaval jsem pozor na codepage a vysledkem je poztracena hebrejstina, kterou nahradily otazniky. Vzhledem k tomu, kolik jiz bylo napsano prispevku na tom nebudu nic menit, provedl jsem jen kyzenou zmenu codepage.
Najdete-li v textu sekvenci otazniku, pak vezte, ze to kysi byval hebrejsky text.
Eleazara prosim, aby si upravil podpis, ma z nej ted diky me jen otazniky. Olmlouvam se.
Rozhchod, koureni povoleno  :)

Samuel:
Tak nevím, kde se stala chyba, ale já nemám problém s diakritikou na fóru, ale na hlavní stránce. Zde mám ve všem co je produktem Eretzu špatně diakritiku ať zvolím jakékoli kódování (UTF-8, ISO 8859-2, WIN 1250). Například reklamy Googlu jsou zobrazeny v pořádku. Kódování stránek máte, jak se mi zdá v UTF-8, a tak mi připadá, že je nějaký rozpor mezi kódováním v databázi a na webu.

Vader:
To s tim b-huzel nesouvisi. Databaze hlavniho site se nikdo nedotknul. Az doted. Je shozena a pracujeme na ni.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi