Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Jednání s araby

<< < (5/14) > >>

nillbert:

--- Citace: Vader kdy  1. Června 2007, 01:31:15 ---Musim se priznat, ze vetsinu Vasich prispevku nechapu.

--- Ukončit citaci ---

...tak to nejsi vůbec sám Vade ;-) já eště nepochopil snad ani jeden :-))

Samuel:
A já si jen mohu přát, aby i přes zvukovou podobnost nicků nevzniklo podezření, že je to má druhá identita. Skutečně tomu tak není. Tak spletité a nic neříkající příspěvky bych nedokázal dát dohromady :)

fanuel:
Zdravím
Hromadná odpověď pro pány Vader,Nilbert,Samuel.Co se týče mých příspěvků tak to prosím nechte na posouzení někoho jineho a to toho,kdo chce pochopit kdo nechce tak nemusí.Co se týče ligy proti antisemitismu 07,tak vznikla v tomto roce já vaše příspěvky taky nehodnotím buďte tak laskavý nehodnoťe moje.Snažíte se vybudit dojem početnosti ale je Vás jen pár, tak trošku pokory.Motáte se v kruhu na hranici
chápání to znamená že jsou dvě roviny, světská část a duchovní čast lidského rodu.Dějiny a historie se opakují protože Bůh Jediný obnovuje to co pominulo to je jen malá ukázka,že jak světské tak duchvní dimenze se navzájem ovlivňují.Proto se Vám zdá že to spolu nesouvisí, ale ono to souvisí.Vysvětlení:  nejdřív ve svém příspěvku poukáží jak na duchovní rozměr, tak i na světský,Někdy to nejde tak na30% až 70% dohromady
100%.Ideální je stav 50% a 50% jako celek.Ještě jednou k LPA 07 to je zkratka,moje příspěvky jsou situovány ,když to jde na zrušení Benešových dekretů,protože legalizovali arijské krádeže na Židech za 2. svět. války.Viz vila Tutengoth Brno je to ho krásnou ukázkou. Buď nam jde o narovnání nespravedlnosti a ne bo ne.Mě jde o obojí jak duchovní tak světskou tolik na vysvětlenou.Jinak děkuji za poučení Fanuel

nillbert:
fanuel, čteš se? :-)

propo: jak se jako snažíme vybudit ten dojem početnosti? seš ve stavu to srozumitelně upřesnit?

fanuel:
Zdravím
Já se nečtu jen kontroluji, kdo a kdy mě odpoví protože se pohybuji doufám v rovině svobody slova, ale vždy slušně řeknu a teď dost to jste přepískl nebo přepískla.Tolik na vysvětlenou k části A) teď k části B) K té početnosti, uvědomte si kolik jmen se pohybuje v příspěvcích, jestli nechcete být jen vyvole :oným klubem a to doufám nechcete,tak se snažte vše slušně vydiskutovat, když syn Izraele hledá odpověď na různé otázky a hlavně se na počítači učí psát,tak mu odpovězte a může nás to vzájemně obohatit.Vím víc než to na první pohled vypadá, ale zvládám to jakž takž. Fanuel  :(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi