No to sice ano, ale ma to dva hacky, presneji receno haky.
Zaprve jsme se ptali na jinou konkretni dobu, mnohem pozdejsi. Koneckoncu hned prvni slova 19. kapitoly Soudcu jsou "V tech dnech, kdy nemeli v Izraeli krale..." V dobe, na kterou jsme se ptali, o techhle pacholcich neni zminky a je naopak zdurazneno, ze levijci si sbalili svoje veci a odesli do Judska
Druhy hacek jste zminil sam
No ale ono je tam receno, ze tam zustali az do vysidleni (tj. 721 p.o.l) - to je myslim dostacujici

Nejak mi tam presnejsi specifikace doby usla
Lec vzhledem k tomu, ze soutez skoncila (coz mi pro zmenu nedoslo), tudiz zmena dvou bodu evidentne nemohla nijak vysledky ovlivnit, tak je to passe. A samozrejme gratulace zucastnenym, vitezum i organizatorum, muselo to dat obrovskou praci.
Scooolie: Muj nazor ohledne veci, o nichz "oko nevidelo ani nespatrilo" je ponekud irelevantni, obavam se

. Mel-li bych citovat Maimonida, tak by stacila odpoved ze "jej postavi na jeho miste", a navic, ze ten kdo ho nejprve postavi, tak teprve on bude moci byt prohlasen za Mesiase (ne naopak). A podle Chabad Lubavic si Mesias evidentne vystacil i bez Chramu

Off topic..
Mimochodem, jak tak ctu, mrzi me, ze jsem si nemohl precist nejake opravdu vtipne a nejlepsi odpovedi - myslite, ze by slo udelat nejaky
best of sestrih, jaky byva po mistrovstvi? Znate to - nejlepsi momenty, smece, slzy a smich, vitezove, porazeni... Champioooone, champioooone...atd..?