Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Dostane se Moloch k jadernému kufříku ?
talarich:
Hmm, takže když já napíšu:
Byl jsem včera v Posteli se sousedovic Máňou a společně jsme tam probírali, jak vyřešit XYZ.
Tak to nějací konspirační šťourové někde 2000km daleko budou vykládat, jako že jsem byl nevěrný svojí ženě se sousedovic Máňou. A přitom jsem s ní byl na kafi v baru, který se jmenuje Postel.
To zaprvý. Za druhý je bláhové věřit, že uniklé texty e-mailů jsou opravdu ve 100% pravdivé a nikde není nic upravené nebo přidané.
Konspirace není nic než velmi silná víra. Vy ji máte, budiž. Já svoji víru upínám jinam než k serverům pochybné pověsti.
cogavec:
--- Citace: talarich kdy 30. Září 2016, 13:45:08 ---Hmm, takže když já napíšu:
Byl jsem včera v Posteli se sousedovic Máňou a společně jsme tam probírali, jak vyřešit XYZ.
Tak to nějací konspirační šťourové někde 2000km daleko budou vykládat, jako že jsem byl nevěrný svojí ženě se sousedovic Máňou. A přitom jsem s ní byl na kafi v baru, který se jmenuje Postel.
To zaprvý. Za druhý je bláhové věřit, že uniklé texty e-mailů jsou opravdu ve 100% pravdivé a nikde není nic upravené nebo přidané.
Konspirace není nic než velmi silná víra. Vy ji máte, budiž. Já svoji víru upínám jinam než k serverům pochybné pověsti.
--- Ukončit citaci ---
Jaký je rozdíl mezi našimi hlavními médií a "servery pochybné pověsti"?Já bych řekl žádný,možná tyto servery jsou na tom ještě o něco lépe,protože upravovat více milion dokumentů není jen tak.Navíc když pan A psal toho a toho datumu z města X do města Y panu B,tak se dá v některých případech dohledat,zda se účastnil dejme tomu nějakého jednání v městě, např. je jeho jméno uvedeno v místním tisku.Události musí trochu sedět.
O tom jak oficiální hlavní česká média informují,jsem se přesvědčil za války v Bosně a Hercegovině,kdy jsem např. vstoupil do vesnice,kde byli vojáci UNPROFOR (španělští) a která měla být podle některých našich médií zničena,a při tom byla nepoškozená.Jen papouškovali západní média.
Nebo to jde vidět teď při americké volební kampani,kdy výrazně nadržují jednomu z kandidátů,který za sebou táhne množství afér,o tom se mluví vyjimečně,ale zato se zdůrazňují jeho přednosti,kdežto u druhého,který má těch průšvihů méně,tak ten se posílá do "pekel."
Zprávy v nich jsou jak podle kopíráku opsány slovo od slova.Jakoby od sebe opisovali,jsou neuvěřitelně sterilní a stačí číst jen nadpisy.To je směšné a já je snad ani nemohu brát vážně.
Zato zprávy uniklé poškodily aktivity některých lidí,jelikož se ukázaly pravdivé,např. George Sorose.
Co se týče kultu Sovy v Bohémském lese,to je fakt.Faktem je taky,že Hillary je nemocná.Před několika dny měla další problémy,video sem dávat nebudu,nechci to přehltit videí o tom je jí zle.Lze očekávat další podobné záležitosti.Ceremoniál Gotthardský tunel má jasně okultní symboliku,další fakt.
Rituál ve švýcarském CERNU se tu neobjevil zničehonic.Faktem je taky spiritismus Hillary,který je zdokumentován.To,že šla obětovat kuře Molochovi na zahradu,i kdyby to někdo zfalšoval,nebo spalování dřevěného panáka před sovou v lese,není nic proti tomu,co slibuje,nebo co už udělala,je to "hotová molochiáda.":
https://www.lifenews.com/2016/09/27/hillary-clinton-wants-to-overturn-pro-life-law-saving-more-than-2-million-babies-from-abortion/
https://www.lifenews.com/2015/09/01/10-times-hillary-clinton-revealed-how-extreme-she-is-on-abortion
Tohle se v našich hlavních médiích nedovíme,protože ony podobné věci propagují či zamlčují.Tady platí:Koho chleba jíš,toho píseň zpívej,nebo:kdo chce s vlky býti,musí s nimi výti.
Jinak co týče Belizean Grove,její srovnání Bohemian Grove je silně nadnesené.Obvinění z okultismu,která jsou na internetu,nejsou dostatečně silně podložená,a Belizean Grove zdá se,že zatím neprovází žádný větší skandál,snad selhání jednotlivce,ale to se může stát kterékoli společnosti.Spíš by se to mělo brát jako uzavřená zájmová skupina,kterých jsou na světě tisíce.(Ověřoval jsem to).Ostatně okultismus ve světském právu není charakterizován jako trestný čin,pokud tam např. nedochází k lidským obětem.
Co týče obou hlavní kandidátů na úřad prezidenta,tak mají na výběr patrně špatný a horší (než ten špatný).
talarich:
Nedělám si žádné iluze o médiích, světových nebo českých. Já ale psal o wikileaks a údajných textech e-mailů. Je v nich napsáno něco, čemu vy bezvýhradně věříte. Věříte tomu, že to, co tam je napsáno, tak je 100% pravda. Já, narozdíl od vás, mám zkušenost a znalost toho, že to, co se tvrdí, že je fakt, tak žasto fakt není. A důkaz, že někdo někde na web dal text, o kterém tvrdí, že je pravda, se často za pravdu pouze vydává. Vy tvrdíte, že Hillary je posedlá Molochem a vyznává temný rituál a ve skutečnosti odevzdala svůj život a odevzdá život všech občanů USA Molochovi. Já naproti tomu vyznávám velikost Všemohoucího, Jeho sílu a moc, která je větší než kohokoliv jiného. Jenom bych vás rád upozornil v souvislosti s Hillary na potenciální nebezpečí pomluvy, což obzvláště v těchto dnech může být velice "smrtelné".
cogavec:
Tady dám něco o vyšetřování uniklých emailů Hillary Clinton.Z několika desítek tisíc uniklých emailů zhruba 2 100 obsahovalo utajované informace.Kdyby tyto informace byly falešné,nemohly by být zařazeny do kategorie utajovaných informací.Svou nedbalostí ohrožovala i bezpečnost spojenců USA:
httpss://en.wikipedia.org/wiki/Hillary_Clinton_email_controversy
Trumpův návrh pro Hillary:
httpss://cz.sputniknews.com/politika/20161002/3905012/Trump-navrh-Hillary-Clintonova-do-vezeni.html
O vyostřené kampani:
https://www.infowars.com/wikileaks-hillary-clinton-proposed-killing-assange-with-drone-strike/
Něco se říká o tom,že kdyby tzv. "dobří" lidé nebyli lhostejní,nedostal by se k moci Hitler.Ono taky často platí že po bitvě je každý generál,zde se výstřelky Hillary přehlížejí a zlehčují,nakonec to může skončit třetí světovou válkou.Zde se hrubě vysmívá smrti Kaddáfího,tady jsou uvedeny některé skutečnosti,které se čtenář v našem hlavním tisku nedozví:
https://www.infowars.com/exclusive-hillary-killed-libya-peace-deal-over-personal-vendetta-claims-whistleblower/
talarich:
Ale stále jste nedoložil, že to je pravda. Vy tu předkládáte něco, o čem jste přesvědčen, že je pravda. Ale je to pouze vaše přesvědčení nebo spíš vaše konspirační uvažování, které vás žene tímto směrem.
Spojujete věci, které spolu souviset nemusí. Je zajímavé, jak člověk, co je naladěn na konspirační vlnu, tak pochybuje o všech ostatních zdrojích, kromě toho, který souzní s jeho vlastním názorem. Musíte být stejně kritický k infowars webu, jako jste kritický k bbc.co.uk. Do té doby pro mě jste pouhý konspirátor a šiřitel neověřených informací.
Ano, samozřejmě, že můžete mít pravdu. Ale pokud chcete přesvědčit někoho dalšího, tak použijte to, co jste se naučil na vysoké škole - tam se člověk naučí hlavně myslet, používat nadhled a rozbor pramenů. Jiank mi to připadá, že jste se rozhodnul něčemu věřit a sesbíral jste na základě této své víry zdroje, které tomu odpovídají, přičemž všechny ostatní odsunete jako lživé či propagandistické.
Hillary je průšvih pro USA a tím pádem potažmo i pro zbytek světa. Ale ze zcela pragmatických důvodů než proto, že je posedlá zlými duchy a chodí obětovat malé děti do bohémského lesa.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi