Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Dostane se Moloch k jadernému kufříku ?

<< < (4/7) > >>

cogavec:
Jenom technická poznámka:Slovo San je souhrnné označení více kmenů,autor knihy o skalním umění Sánů tak označoval jen některé z nich,což je trochu matoucí,jiným byl přisouzen termín Křovák.Podle české wikipedie jsou všechny zmíněné kmeny označeny za Sány (Křováky) (o kterých byla v dané knize,kterou jsem kdysi četl,řeč).

Nejstarší skalní kresby jsou patrně v jeskyni Apollo-11,kterým bylo přisouzeno stáří okolo 27 000 let (nachází se v Namibii),v Dračích horách je stáří odhadováno na 4 000 let a méně.

talarich:
Uff, tak to je slušná sbírka konspirací. Kde na to berete čas se tím zabývat. O Behemotském lese jsem slyšel a něco četl už před lety. Ty ostatní neznám a možná jsem na to i patřičně hrdý :-)

cogavec:
Naše hlavní média v České republice dlouhodobě nadržují Clintonové.Toho jsem si všiml už dříve.Teď tvrdí,že Hillary přesvědčivě vyhrála v anketách amerických médií nad Trumpem.Jednalo se o televizní klání mezi oběma kandidáty.Tady je alternativní pohled:

https://www.infowars.com/poll-who-won-the-first-presidential-debate/

Podle mého názoru záleží,kdo jaká media čte,či poslouchá.Kde je víc příznivců jednoho nebo druhého kandidáta,tak tam v anketě onen politik zvítězí.Celkové vítězství se nedá měřit podle počtu médií,kde daný politik zvítězil.Některá média mají např. jen 1 000 příznivců kteří je čtou nebo poslouchají,jiná jich mohou mít třeba milion.

cogavec:

--- Citace: talarich kdy 19. Září 2016, 13:51:33 ---Uff, tak to je slušná sbírka konspirací. Kde na to berete čas se tím zabývat. O Behemotském lese jsem slyšel a něco četl už před lety. Ty ostatní neznám a možná jsem na to i patřičně hrdý :-)

--- Ukončit citaci ---

Ani bych neřekl,okultismus velké části elit v západním světě mám za prokázaný.Příklad ceremoniál Gotthardský tunnel,jenom to trochu zúžím,příspěvek z 18.9.2016 03:38:23 :

Kniha Levitikus (´I zavolal´),17,7 :

Už nebudou přinášet své oběti !!! chlupatým kozlům !!! ,kteří je přiváděli ke ! smilstvu !.Tento zákon je !!! trvalý zákon !!! pro ně i pro jejich potomky.

Hebrejské slovo znamená kozel a označuje duchy ve zvířecí podobě,o nichž se soudilo,že obývají opuštěná místa a zříceniny.Český ekumenický překlad není dost výstižný,je tam napsáno běsům.

A teď k ceremoniálu.Hlavní děj se točí kolem mrtvých dělníků,kteří zahynuli při stavbě tunelu,to jsou oběti.Dále kolem pekelného kozla,který představuje démona.Nemusí jít nutně o Bafometa,v alpské oblasti ve folklóru jsou rohatá stvoření typu Krampus,nebo rohatá čarodějnice Perchta,Percht atd..Je to pozůstatek starověkého (středověkého) čarodějnického kultu.Podobné kulty byly rozšířený i v blízkovýchodní oblasti.Dále se to točí kolem svatby s démonem.

Ceremoniál: 2:42 - v této a pozdější chvíli mrtví dělníci,tedy oběti.9:46 - entopický fenomén,který předchází stavu transu,při tomto fenoménu osoba vidí defilé obrazů,např. - geometrické vzory,sítě,žebříky,řady oken,spirály a další typy vzorců.

Kolem 10 minuty již šplhají theriantropové po lanech,to jsou vidiny v transu.36:57 - znovu mrtví dělníci na scéně,tedy oběť.37:22 - 37:47 - procházení tunelem,zážitky ze stavu blízkého smrti.37:49 -  tři duchové zemřelých dělníků.38:09 - přichází veliké světlo.38:22 - svatební průvod pro pekelného kozla,tedy démona.38:43 - svatba s démonem,tedy smilstvo.

Co se týče staroegyptského čarodějnictví zmínil jsem už předtím modrý leknín (Nymphaea caerulea),mák a mandragoru (Mandragora officinarum).Kromě toho se našel u některých egyptských mumií kokain a nikotin,což může svědčit alespoň o občasné plavbě ke břehům Ameriky.Kolem těchto nálezů zuřily divoké akademické spory.

Existuje např. obraz,kde Smenchkareho choť Meritaton nabízí svému muži dva plody mandragory a poupě narkotického modrého leknínu,nebo existuje namalovaná scéna rituálního truchlení,kdy si vdova sype na hlavu prach,zatímco sedí před svazkem modrých leknínů a máků.Ve staroegyptské Knize mrtvých je kapitola nazvaná "Proměna v leknín".

Je tam vidět,jak jsou Horovi nabízeny jako obětní dar dvě nádoby,každá s hubicí.Nad nimi jsou gigantické květy modrého leknínu.Lekníny naznačují,že v nádobkách je didi,kouzelný elixír.

Co týče Bohémského lesa(někdy překlady uvádějí Český les,Bohemia=Čechy,kde žil keltský kmen Bójů).Alex Jones nemusí mít přesný výklad faktu,rituálu,který přisoudil Molochovi,kterému se přinášely dětské oběti.Moloch byl znázorňován jako rohaté stvoření,nikoliv jako sova.

cogavec:
V uniklém emailu od Sidney Blumenthala k Hillary Clinton  je řeč o Bohemian Grove:

httpss://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/11933

(Ženy okultisky mají skupinu,která se jmenuje Belizean Grove).V uniklém emailu je zmíněno jméno pohanské "bohyně" Minerva,která má ve znaku sovu:

httpss://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/5680

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi