Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Titulní stránka - Vaše názory?!

<< < (4/4)

Jicchak:
Již delší dobu přemýšlím nad rubrikou sport od pana Stejskala. nEBYLO BY DOBRÉ NA NI UDĚLodkaz na první stránce vždyť jsou tam denně nové a nové informace a je hodně lidí které to zajímá. Můj osobní názor jsem zapřísáhlím pohrdlivým nepřítelem sportu radši svoje názory ani nebudu veřejně prezentovat ale je to děs jak může někdo zasvětit život tomu aby kopl do něčeho kulatýho nějakým úžasným způsobem letí za tím v trenkách tisíce lidí na to koukají no rpostě nechápu. Ještě dovedu pochopit když někdo dělá nějaký sport jen tak pro svoje zdraví. Příznivci sportu prominou.

Tamar:
 :D  upřímně souhlasím.. (i s odkazem na hlavní stránku). A vůbec ze všeho mi připadá nejhorší, že kolik peněz se do toho vrcholového sportu cpe..
(ale zajímavé je, jak mě zahřeje, když čtu někde, že to a to vyhrál izraelský sportovec.. :D  :D )

Jicchak:
M+ to spíš dohřeje než zahřeje, ale ten odkaz bych udělal zajisté mnoho čtenářů je oblíbenci sportu nebo naopak kvůli tomu na web nějaký nadšenec vstoupí takto o tolikeré práci skoro nikdo neví.

fanuel:
Zdravím, to vydeo Jeruzalem a zpravy v anglině nešlo by to přeložit s titulkama???
                                                  Dík za info Stanek (Fanuel)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi