Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Titulní stránka - Vaše názory?!
Tamar:
Obrázek je pro mě i po zvětšení zcela nesrozumitelný..
Scooolie:
Ten obrázek je, resp. byl, logem Hizballáhu ;D Cílem bylo, aby si lidé klikli... a přečetli si, kdo je podporuje.
Tamar:
aha.. to jsem netušila.. už chápu..
Jicchak:
Já se stotožňuji s tím že obrázek neustále upoutavající k iniciativě trojského koně Ne základnám vypadá divně, nicméně v každém případě ona iniciativa vypadá podstatně divněji a jsem v údivu jak se uprostřed Evropy podařilo takovou organizaci vybudovat, nemám tím ani nemysli podstatu sporu samotnou jako napojení iniciativi na Irán a teroristické organizace.
gvodrazka:
Rabi Jicchak: .... jsem v údivu jak se uprostřed Evropy podařilo takovou organizaci vybudovat, nemám tím ani nemysli podstatu sporu samotnou jako napojení iniciativi na Irán a teroristické organizace.
Když se íránské peníze ožení s českou hloupostí, chamtivostí a bolševickou podlostí, lze v centru Evropy, ve spojeneckém státě NATO navzdory smlouvě o spojenectví, vybudovat ledacos. Navíc většina těch ubohých, mávátky se ohánějících křupanů a z piva zblblých chrapounů ani netuší, která bije, resp. kdo s nimi manipuluje.
Milý rabi, ve vztahu k této republice šetřete údivem, aby se Vám ho dostávalo na to, co ještě přijde...
;)
gv
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi