Všeobecná kategorie > Dnešek v Zemi Izrael

Dnešek v Zemi Izrael od r. Jicchaka

<< < (12/19) > >>

Samuel:
Mám vcelku obavu, že ten delší či kratší "relativní veget" ty kluky vyjde ve finále draho. Hamas se v klidu konsoliduje, dozbrojí, vycvičí další teroristy a ti kluci pak půjdou proti mnohem silnějšímu nepříteli, než kdyby je "rozflákali" teď hned.

fanuel:
Zdravím, svatá pravda.Bíte je hlava nehlava teroristy jedny. Stanek (Fanuel)

Jicchak:
Parlamentní výbor pro volby zneplatnil kandidátku obou arabských stran kvůli pomoci jejích předních činitelů nepříteli, tedy za kolaboraci, která v době války ohrožuje existenci Jisraele ze samého základu, arabové nadále kandidují téměř na všech kandidátkách velkých stran a to i pravicových jen henlainovci mají nyní smůlu a bez imunity je čeká vyšetřování za předávíní informací z parlamentu nepříteli, též jako působení spojek mezi teroristy. Například poslanec Tybi vykonal z tituku své funkce několik set návštěv ve vězeních když byl zatčen člen nějaké teroristické buňky tak se s ním ve vězení sešel aby buňka nebyla rozbita a předal informace zničeného řetězce dále, podobných příkladů se najde víc, předseda jednou z těchto stran Bašara navigoval Chizbala jak střílet na Jisrael a uprchl. Dle mého mínění to může být dobré i pro místní araby kteří tak snad vytvoří normální reprezentaci uvnitř jiných stran, nebo novou normální stranu.

Míla:
Zaplať Pán Bůh ! Já nechci být rasista, ale Arabáky nemusím již od svých studií na vysoké škole. Prostě jim nevěřím ani "Dobrý den".Jistě je tam pár výjímek, ale teď jsme to viděli u nás, jak hned prosazovali teroristické hnutí Hamas a před tím si hráli na mírumilovné obyvatele tohoto státu. Já bych je poslala pryč, ty co křičeli a provolávali slávu Hamasu. Já si dokonce myslím, že to bylo i trestné. No a moje zkušenosti z Jeruzaléma to jen potvrdily. Já bych je do Parlamentu nepustila vůbec. Kde je záruka, když budou pod jinou stranou, že nebudou dělat totéž. ::)Míla

eleazar:

--- Citace: Jicchak kdy 12. Ledna 2009, 16:11:12 ---arabové nadále kandidují téměř na všech kandidátkách velkých stran a to i pravicových
--- Ukončit citaci ---

--- Citace: Míla kdy 12. Ledna 2009, 17:20:44 ---Kde je záruka, když budou pod jinou stranou, že nebudou dělat totéž.
--- Ukončit citaci ---
1)Ještě ty Arábky nezvolili ;)
2)Jisroel Bejtejnu, Šas, Jahadut haTora, Mafdal a podobné snad žádné takové vši kožišní na kandidátce nemají ;D
Takže nevolit Kadymu, Avodu ani Likud :(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi