Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Vtipy
Samuel:
Max se naposledy s Tórou setkal při Bar micvah. Táhne mu na 60 a tak si říká, že by se zase mohl stát správným židem. Hned další šábes jde do synagogy a ohromně si užívá celou tu skoro zapomenutou atmosféru. Především v závěru upoutá jeho pozornost, když rabi avizuje, že příště bude hovořit o velké Potopě.
Před odchodem ze synagogy přijde Max k rabimu a povídá:
"Rabi, bylo to nádherné a já Vám moc děkuji. Naneštěstí nemohu přijít příští týden, ale abyste neřekl, že se snažím vyhnout charitě, tady máte 100USD pro postižené tou potopou."
Samuel:
Tak ještě jeden, když je nám tak smutno z těch voleb :)
Mojše je v New Yorku na obchodní cestě. Třetí noc se vrací do hotelu v opravdu mizerné náladě. Cesta probíhá dobře, obchodní jednání jsou úspěšná, ale cítí se hrozně osamělý - chybí mu žena Sarah.
Vytáhne z nočního stolku Gideon Bibli a na první straně čte:
"Jsi nemocný, čti Žalm 18."
"Máš starosti, čti Žalm 45."
"Jsi osamělý, čti Žalm 92."
!Jsi ..."
To je ono ! Nalistuje Žalm 92 a začne číst. Když se dostane na konec, je tam někým dopsáno:
"Cítíš se stále osamělý ? Tak proč nezkusit zavolat Lily 202-123-1234."
gvodrazka:
:)
New from Jewlarious:
Sam telefonuje Abemu a naříká: „Ojvavoj Abe. Potíže, potíže… můj nejlepší zákazník právě bankrotuje a já jsem ztratil okolo 1 milionu $$$...musím zavřít obchod… vaj!“
Abe na to: „I přesto, že jsi můj konkurent, je mi líto slyšet takové špatné zprávy…. A kdo to byl?“
„Hezký pokus od tebe, Abe“ odpovídá Sam „ ale myslíš, že jsem mešuge? Myslíš, že ti řeknu jméno svého nejlepšího zákazníka?“
gv
Tamar:
tenhle není židovský, ale když už se pořád bavíme o politice..
Tamar:
a tenhle taky stojí za to... ;D ;D
https://www.novinky.cz/clanek/155192-temelin-prestal-pracovat-technici-zjistuji-proc.html
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi