Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Vtipy
Eva Daňuková:
Aaron potká Mojšeho v Berlíně a ptá se ho,kde byl celej den.
Mojše odpovídá:"Ale byl jsem na Hitlerově pohřbu.,,
"No a jaké to tam bylo,co se tam dělo?,,
Bylo to překvapivé.Nejdřív rakev spustili do díry,pak ji zase vytáhli a zase spustili a tak asi dvanáctkrát.,,
"Cože?A proč?,,
Není se čemu divit,když měl takovej aplaus.,, ;D ;D
Tamar:
Kohn je ve své ložnici přepaden lupiči.
"Rozuměj, buď nám dáš všechno zlato, co máš, nebo jsi synem smrti!"
Kohn se zamyslí a říká: "Když vám dám 105 kilo mého nejmilovanějšího zlata, tak vypadnete?"
Lupiči jsou překvapeni: "No samozřejmě, ale rychle, rychle."
Kohn: "Ruku na to?"
Lupiči: "Jasně, jasně, ale dělej."
Kohn zavolá do ložnice: "Zlato, pojď sem. Přišli si pro tebe."
"Soudruhu Kohne! Pročpak jste v dotazníku neuvedl, že máte v zahraničí bratra!?!"
"Ale, soudruhu vedoucí, můj bratr žije v Izraeli."
"Správně Kohn, tak proč jste to tam neuvedl!?!"
"Ale v zahraničí žiju přeci já! On je doma!!!"
Eva Daňuková:
Přijde žid do švýcarské banky a žádá o úvěr.Bankéř mu vysvětlí vše a také žádá záruku.Sdělí mu i,že úrok bude 3% měsíčně.Žid bankéři řekne,že chce půjčit 100 USD na měsíc a že dá do zástavy nový Mercedes 500 SEL.Bankéř se podiví,ale nakonec v zájmu dobré pověsti banky berou i netradiční klienta a tak je obchod uzavřen.Za měsíc přijde žid do banky,přinese 103 dolarů,a vyzvedne si auto.Bankéř je zvědavý,k čemu mu bylo 100 dolarů.Žid říká:"K ničemu,ale potřeboval jsem na měsíc do zahraničí,tak mi řekněte,kde jinde bych sehnal tak levné parkování pro svoje auto.,, >:D
Elazar:
Delegace ruských Židů přijde k Brežněvovi:
- Čest práci soudruzi, co pro vás může strana udělat?
- Soudruhu generální tajemníku, před rokem jsme vás žáali, zdali by nebylo možné, aby obec konečně měla rabína.
- Zajisté soudruzi, proč by to také nebylo možné?
- No, rok je pryč a my pořád toho rabína nemáme.
- Ale vy jste nepředložili žádného vhodného kandidáta...
- Vždyť jsme navrhli tři!
- Ale soudruzi, jeden nebyl ve straně a druhý neměl odpovídající vzdělání na takovou funkci.
- Ale ten třetí byl zasloužilým členem strany a vystudoval rabínský seminář v Heidelbergu!
- Ale soudruzi, toho bych radši ani nezmiňoval, vždyť to byl Žid!
Eva Daňuková:
U Židů je prý zvyk,že nevěsta musí po svatební noci ukázat svatebčanům prostěradlo,byla-li panna.Protože Sára pannou nebyla,nachystala jí matka na noční stolek lahvičku červeného inkoustu.Zatímco se novomanželé a hosté veselili,po domě se motal Sářin mladší bratříček,kterého k té slávě nevzali.Lahvičku samozřejmě rozlil.Inkoust jako inkoust,řekl si.a tak vzal z otcova stolu zelený,jímž starý Moric podtrhával ve velké knize účty.Mezitím dorazili alkoholem zmožení novomanželé ,vtrhli do ložnice,zhasli a dali se do díla, a jak manžel usnul,vychrstla Sára na prostěradlo inkoust.Ráno už svatebčané netrpělivě očekávají,kdy Sára ukáže prostěradlo.Sára celá rozespalá strhla prostěradlo,a v kuchyni ho roztáhla.Svatebčané přímo zařvali,Sára koukla na to nadělení a nejraději by se propadla,když v tom její matka duchapřítomně zařvala:"Co se řechtáte ,blázni?Nebo snad závidíte?Copak holka může za to,že jí manžel propíchnul žlučník?,, ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi