Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vtipy

<< < (5/84) > >>

Karels:
Prezident Bush si zavolá šéfa CIA. ?Proč Židé vědí vše dřív, než my to provedeme??. Oni mají rčení: ?Vus cicuch??, odpověděl šéf CIA. ?A co to znamená?, ptá se Bush.

?Něco jako: Co se děje??. Bush se to rozhodl ověřit. Převlékl se za starého žida a šel do newyorského Brooklynu. Potká tam starého žida a ptá se ho šeptem: ?Vus cicuch??

Stařec odpoví: ?Bush je v Brooklynu.?

Říká Rabinovič: ?Kolik bys dal za mou ženu??

?Ani haléř?

?Dohodnuto!?

Jdou ve Vatikánu dva židé. Rozhlížejí se, obdivují architekturu a nahromaděné bohatství a najednou říká jeden: ?Podívaj se Chaim, a začínali tak skromně, ve chlévě.?

Karels:
Co má společného Ital s Ježíšem Kristem? Všechno! Do 35 let svého života žije u své matky a když přece jenom něco udělá, tak je to zázrak...  :)

zoom:
K diskuzi o evoluci ktera tady probehla vtip: Pta se mala Evicka maminky, rekni mi jak jsme se dostali na svet? Maminka se zamysli a zacne vypravet pribeh o stvoreni Adama a Evy. Holcicka to prijme ale za nekolik dni se pro jistotu zapta tatinka, jak jsme se dostali na svet. Tatinek rekne, ze napred byli opice a z nich se vyvinuli lide. Evicka se vrati k mamince a rekne co se dozvela od tatinka. Maminka se opet zamysli a rekne: vis nase rodina se vyvinula jak jsem ti rekla, a rodina z tatinkovy strany je z opic.  :o

Scooolie:
Rabi Steinar - skvělá značka! Musím napsat Ježíškovi  ;D >:D

Yuri:
starý, ale dobrý...

Rabín a katolický kněz jedou spolu ve vlaku. Po chvíli se kněz osmělí a povídá rabínovi: "Odpusťte rebe, ale je to pravda, že lidé vaší víry mají zapovězeno jíst vepřové?" "Ano otče, to je pravda." "A řekněte mi - jako kněz knězi - ochutnal jste jej někdy?" "Inu, ano, kdysi jsem ochutnal kousek slaniny." "A chutnala vám?" "Inu, musím se přiznat, že chutnala." Po chvíli se pro změnu nakloní rabín ke knězi: "Prominou pane páter, ale je to pravda, že oni mají zapovězeno tělesně obcovat se ženou?" "Ach ano, je to tak, jak říkáte." "A řeknou - jako kněz knězi - dopřáli si někdy?" "Popravdě řečeno, nikoliv". "Hmmmm, škoda," odtuší rabín, "to je mnohem lepší, než vepřové".

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi