Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vtipy

<< < (4/84) > >>

Simon:

--- Citace: Karels kdy 30. Srpna 2007, 10:39:23 ---Dát se ke křesťanům je pro Žida příliš těžká úloha. Což může nějaký Žid uvěřit v božství nějakého jiného Žida? Heine

--- Ukončit citaci ---

;) ;D

Elazar:
Pominu-li Heineho osobnost, pak musim uznat, ze bonmoty ma vystizne  :D

Scooolie:
Pěkné Karle, pěkné!

Ještě si počtu v klidu, ale velmi se mi zatím na první letmý pohled líbily tyhle dva:

Boj se doby. Dokonce i když ta se na tebe usmívá. J. Zabara

Boj se jen boha a toho, kdo se boha nebojí. J. Lazerov

Mikin:
Jeden starsi z casopisu The Economist.

Sedi dva zidi na lavicce v parku a v tom si jeden vsimne, ze ten druhy cte jakysi nacisticky antisemitisticky skvar. (Tistene vydani Zvedavce ?  ;) )
Rika mu: co to ctes? Vzdyt je to hruza!!!
Ten druhy rika: no jo, ja kdysi cetl normalni noviny, ale chytaly me z toho deprese. Same teroristicke utoky, vybuchy, Fatah, Hamas, Al Kaida, Ahmadinezad s jadernym programem....... Podivej se do techhle novin. Tady pisou, ze vlastnime Hollywood, vlastnime vsechny banky, ovladame americkou vladu a brzy budeme ovladat cely svet. Same dobre zpravy !!!

Ben Hur:
Kohn, povida Sara v posteli, ja se ti musim uz konecne k necemu priznat, nebo neusnu. Ten nas Icik, neni tvuj syn. Prosim te Sara co to povidas, ci by asi byl? No vis Kohn ja ho mam s nasim prirucim. Sara, prosimte podivej se na sebe do zrcadla a podivej se na priruciho, to je mlady kluk, ktery ma na kazdym prste pet krasnejch holek. Ja vim povida Sara, ale ja jsem mu za to zaplatila. Proboha Sara, ty mluvis cim dal vetsi nesmysly. Prece vis, ze vsechny penize v tomto dome patri me, ty nemas ani vindru. Ja vim Kohn, ja se priznavam i k tomu, ze jsem ti je ukradla ze sejfu a zaplatila prirucimu tvymi penezi. No tak co blbnes Sara, vidis, ze ten kluk je muj.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi