Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Uchvatna zbran

<< < (2/3) > >>

Yan:

--- Citace: Vader kdy  6. Srpna 2007, 21:15:16 ---......Nepokladas doufam za duvod cele akce to, ze nemaji, cim by na Gazu strileli ?

--- Ukončit citaci ---

Pokud by sis pečlivěji prečetl co jsem psal ve svých příspěvcích (které jsi přesunul jinam) a méně se soustředil na vymýšlení originalního nevulgárního označení oponenta (sorry  8) ), tak jsi mohl postřehnout moji formulaci v reálu toto udelá pouze ta strana která nemůže (nemyslím IDF) pouzit regulerní střelivo. Nepochybuji samozřejmě že IDF regulérní rakety má. Ta ale tuto akci neprováděla.

Vader:
Ale no tak, Yane, tady slo opravdu o prvoplanove pouziti legracnich zbrani. Slo o jakysi happening. A ty se delaji legracne az absurdne. Nerikej mi, ze by konstrukter techto uchvatny a extremne nebezpecnych zbrani, by nebyl schopen naplin hlavici treba hlavici naplnenou obycejnym bromacetonem. A reknu ti, ze bych byl radeji, kdyby mi na balkone pristala raketa se zkazenym vajickem nebo hlavkou zeli, nez raketa s ekvivalentnim mnozstvim bromacetonu. Proste tady slo o VTIP (blik, cvak, kdy ti to dojde, kdy prestanes za vsim hledat sionistickou agresi ?  :D )

menagen:
YAN: Ono to bude asi tím, že jsi v jednom příspěvku srovnával předmětné nekonvenční ostřelování s válkami 1956 a 1967, které byly IMHO realizované izraelskou armádou, a o pár příspěvků dál naznačuješ, že Izraelci (zde samozřejmě myšleno prostí občané) nemají k dispozici lepší munici. No a Vader asi ve škole nedával pozor v dialektice, tak nedokázal ocenit hloubku tvého ambivalentního přístupu  ;D

menagen:
VADER: To neřeš. Někteří lidé jak vidí spojení Izrael-ostřelování-rakety okamžitě cítí potřebu upřesnit, kdo že je agresor, aby náhodou nedošlo k mýlce. V dané situaci, kdy na Gazu dopadá zelenina a na Sderot ostrá munice, zní holt podobné konstrukce trochu vyumělkovaně.

Vader:
Pravdu dis, Menagene  ;) Ve skole jsem v hodinach obcanske nauky nedaval pozor a misto dialektiky jsem se venoval podlavicove cetbe dila jednoho nezvyznamneho zidovskeho fyzika, jakysi Ajnstajn to byl  ;D A od nej jsem pochytil averzi vuci kvantovemu deleni sveta. Tedy muj zahalejici mozek prehledl hloubku onech sdeleni, a vydal se cestou uvazovani : neni pravda, ze letaji jen hlavkove rakety (a pak neni mozno urcit, co delaji rakety IDF; rozhodne ale neletaji), nebo letaji rakety IDF (vice versa)  ;) Dovodil jsem, ja osel, zcela nekvantove, ze letat mohou oba druhy raket soucasne. Smichal jsem macesy s pitou a predpokladal, ze Izrael=Izraelci=IDF. Oj vey  :'(
Nicmene bych te chtel pozadat, az si najdes cas pri svem soucasnem nabitem programu, zda bys nemohl nafotit par nakresu hlavkovych raket, neb mi nezapadaji do mnoziny Ciolkovskeho rovnic  ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi