Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Uchvatna zbran

<< < (3/3)

menagen:
VADER: Je mi líto, ale obávám se, že hlávkové rakety jsou od nynějška chráněny vojenským utajením prvního stupně utajení, neboť podle množství reakcí, které vyvolaly na renomovaném webu eretz.cz dalece překročily limit pro zařazení do kategorie MEDIÁLNÍ BOMBA.

Yan:

--- Citace: Vader kdy  6. Srpna 2007, 21:43:02 ---.....Nerikej mi, ze by konstrukter techto uchvatny a extremne nebezpecnych zbrani, by nebyl schopen naplin hlavici treba hlavici naplnenou obycejnym bromacetonem......Proste tady slo o VTIP (blik, cvak, kdy ti to dojde, kdy prestanes za vsim hledat sionistickou agresi ?  :D )

--- Ukončit citaci ---
Ale já to samozřejmě chápu, já taky (a zase podívej se na můj úplně první příspěvek) chápu i ten vtip. Dokonce jsem ti tam dal za pravdu, ale polemizoval jsem s tou snahou naznačit že Izrael bojuje respektive nejraději by bojoval pouze zeleninovými raketami, která tam byla cítit.

K tomu konstruktérovi: Izrael je samozrejmě civilizovaná země (západního typu), kde obyvatelstvo respektuje (až na výjimky) demokraticky zvolenou vládu a příslušné pravomoce mocenských (armáda, policie) orgánů. Arabskému světu tahle ochota (má to historické důvody) k příslušnému respektu schází. Daleko větší respekt mají silné osobnosti. Tam kde jsou je klid, tam kde chybí chaos (srovnej např. Jordánsko s Irákem). Nepochybuji, že u nás (vpodstatě jsme taky země západního typu) by to proběhlo obdobně......... tedy armáda by střílela originální rakety (bylo-li by to zapotřebí) a spolek za veselejší současnost zeleninové rakety.

Yan:
PS: koukám, že označení těch raket plněných zeleninou (nebo čím to vlastně plněj) vám činí jakýsi problém......
tak to se omlouvám, nepoužívám pro ně jeden definitoricky určený termín, ale pomůžu si vždy něčím intuitivním. Tak to se omlouvám, předpokládal jsem že to bude pochopeno. Mea culpa.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi