Judaismus > Obecná náboženská debata
Ask židovské fanatičky
dany:
Inak aj iná Tradícia berie lašonovanie vážne.(Pokial sa samozrejme vyskytne):,,Umlč človeka,ktorý niekoho,,pomlouvá" v tvojej prítomnosti.Inak dvakrát zhrešíš:za prvé tým,že si budeš zvykat na jeho smrtelnu vášen,a za druhé tým,že mu nezabrániš v,,pomlouvání"jeho blížneho."Sv.Maxim Vyznávač.
Duchovná Tradícia berie vážne varovanie Listu Jakuba proti ,,zneužívaniu"jazyka.Pomluva je zneužitie ludskej reči.
Dan:
--- Citace: Tamar kdy 22. Prosince 2014, 21:26:01 ---Když si z zhruba 15 000 - 20 000 židů žijících v Čechách vyberete dva, kteří nejsou ani ničím reprezentativní ani ničím výjimeční a z toho usuzujete na judaismus jako takový.
--- Ukončit citaci ---
A já myslel že v Praze je židů 1 500 a v celejch Čechách 3 000.
Dan:
--- Citace: אאאאא kdy 19. Prosince 2014, 22:00:24 ---Jsou takové názory normální? Podobných výplodů z pera této "hrdé Židovky" jsem našel mnohem víc, tento je ještě relativně akceptovatelný.
--- Citovat --- Q: Chci se zeptat, co se mi jako Zidovce stane, kdyz budu mit dite s Nezidem. Nase dite Zid bude.
A: Vase dite bude Zid, ale nebude mit stastny zivot. I kdybyste meli svatbu, tak je neplatna a tim padem to dite bude urcity druch parchanta. Jsem rada, ze se ptas dopredu, dokud je to napravitelne! Predstav si, ze tvuj syn bude 100% ni Zid, ale nebude s tim nic v mladi delat. Nebude mit rodinny sabes, svatky, nebude chodit s tatou do synagogy, ty nebudes chodit do mikve a to dite dostane nezidovsky geny tak jako tak. S takovym dectvim tezko tradici posune nekam dal a pak asi skonci s nejakou šikcí, ktera uz ale zidovske dite neporodi. Bude to tvuj hrich, protoze jsi spala s Gojem a protoze jsi znicila snahu svych predku. Mimochodem, chci tim naznacit, ze Zidovka nesmi v zadnem pripade spat s Gojem!!! Promin, jestli to pisu nejak drsne nebo racisticky, ale proste si na nic nehraju a pisu to tak, jak to je, i kdyz vim, ze to nektere z vas muze nastvat.
--- Ukončit citaci ---
--- Ukončit citaci ---
Koukám že rebecin dává svým způsobem vyjadřování antisemitum do rukou skvělý argumenty že židi opovrhujou gójema, tenhle typ PR se asi naučila ve chvilkách mezi gang-bangem a bukake :D
Tamar:
--- Citace: Dan kdy 23. Prosince 2014, 10:29:13 ---A já myslel že v Praze je židů 1 500 a v celejch Čechách 3 000.
--- Ukončit citaci ---
to je ze statistiky
https://www.fzo.cz/o-nas/statistika/
Vader:
Pánové a dámy, vy jste se tu rozjeli ;)
Jen abych si udělal jasno - co se tu řeší? Kontrola odpovědi na první otázku (odpovědět mohla ta dáma opravdu citlivěji), nebo se tu propírá osobnost oné dámy? Pokud to první, pak OK, pokud to druhé... máte pocit, že tohle je bulvární fórum :o ?
Pokud ovšem nepřekročíte psaná i nepsaná pravidla - a hlavně elementární slušnost - pak se tu perte a žerte >:D (chtěl jsem říct "diskutujte"). A něco mi říká, že hranice ne-slušnosti se u některých diskutérů rychle blíží. Nejmenuju. Vodítko: plurál.
Calm down a jak jsem již psal - v klidu diskutujte (nebo co to tu děláte) ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi