Všeobecná kategorie > Historie Izraele

Novověké

<< < (7/11) > >>

Martin:
Tak už ji mám opět doma. Co se týče mých možností....

Mohu to ofotit, poslat na e-mail, případně poslat poštou vypálené na CD......

Vše asi v klasickém jpg formátu, třeba se to dá nějak upravit, ale přes technické záležitosti jsem kopyto:)

Záleží na kvalitě fotek, nebo je to u prostého textu jedno?

Protože kdybych to posílal e-mailem, tak s limitem 10 mb se dá na nejvyšší rozlišení co mám (i když to mi připadá skoro zbytečné) poslat tak kolem 10 fotek jedním mailem, při nižších samozřejmě několikrát více...

Scooolie:
Záleží na počtu stran a Vašich možnostech - jestli je pro Vás lepší posílat mailem nebo vypálit na CD. Ideální by samozřejmě bylo, pokud byste měl k dispozici skener, který by uměl převést naskenovaný obrázek přímo na text - ale to už bych chtěl moc :)

Mail na mě je scooolie@centrum.cz - jestli by se víc hodilo poslat poštou, poptám se kolegů, kdo má k dispozici nějakou adresu  ;)

Martin:
Bohužel skener opravuda nemám:) Pokud je to v pohodě, tak to pošlu elektronickou poštou.

Takže počítejte s tím, že během dneška Vám začnu zahlcovat maila 8)

Scooolie:
V pohodě. Ke mě se to snad vejde  ;) A DÍKY!

Martin:
Rádo se stalo:)

Jen tak mimochodem, když jsem hledal v knihovně literuturu k palestinské problematice, zaregistroval jsem novinku od českého mně zcela neznámého autora:

Zouplna, Jan, 1977-
Od jišuvu k Izraeli : formování izraelských mocenských elit 1919-1949 / Jan Zouplna
Praha : Libri, 2007
327 s. ; 21 cm

Momentálně nedostupné...ale snad se k tomu časem dostanu, vypadá to docela zajímavě.....

Zkoušel jsem to v knihkupectví Fišer, ale neúspěšně (faktem je, že jsem poněkud zkomolil jméno:)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi