Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Neonacista Stwora

<< < (3/31) > >>

Scooolie:
Pekne! My se na Eretzu zabyvame predevsim Izraelem, ale take vsim s nim souvisejicim. Pokud byste mel nejakou vzpominku, ktera s tematem souvisí a cas a chut ji sepsat, myslim, ze by clanek mel uspech (jak v redakci, tak nasledne u ctenaru).

Ben Hur:
Jsem jeden z tech, kterym paranoidni neonacista Stwora zablokoval pristup do diskusi uplne, kdyz mne pred tim dlouhou dobu cenzuroval pro ostrou kritiku nacistickeho zamereni Zvedavce a predkladani autentickych dokumentu dokazujicich lzi a konspirace Stworova tymu. Finalne me zablokovala pristup Stworova cenzorka, nacistka Dagmar Karlova, ktera se vydava za advokatku a je predsedkyni a zakladatelkou Obcanskeho sdruzeni nacistu Stworova Zvedavce. Jako duvod uvedla, ze jsem sice neporusil nikdy pravidla diskuse stanovena editorem, ale, ze se ji pry nelibi moje nazory a, ze pry jsem proto, ze odsuzuji rasizmus, terorismus a vsechny formy fasismu, nechutny typek. Tato dama se nejdrive stavela, jako odpurkyne Stwory, lisala se k jeho odpurcum, ve snaze z nich pro Stworu vytahnou vsechny osobni udaje, ktere jsou pak Stworou a jeho prisluhovaci zneuzivany k vyhruznym telefonatum, e-mailum, hackovani osobnich stranek a vyhruzne poste. Brzy vsak tato ulisna osoba ukazala svou pravou tvar a stala se hlavni cenzorkou na Zvedavci. Vyslouzila si vsak zahy svoji aroganci, nadutosti a nechutnym feminismem, doprovazenym neuveritelnou hlouposti odpor i u samotnych stoupencu Stwory. Dnes uz pracuje opet v pozadi, jak je u ni zvykem-zakerne. Leho by mohl vypravet.

Karels:
Jsem v US Army od roku 1989 z toho jsem byl neco pres 7 let reservista. Ted jsem v aktivni sluzbe, mam hodnost Sergeant First Class. Zucastnil jsem se Poustniho stitu a Poustni boure v roce 1991 a v roce 2005 jsem stravil 3 mesice v Kuvajtu a 9 mesicu v Iraku. Krome toho jsem byl dva tydny na Marshallovych ostrovech a dalsich par mesicu na Blizkem vychode...

No jasně, mě to zajímá taky - ať už budou ty příspěvky jakékoliv (proami, antiami) - určitě víte víc, než my tady v Evropě..

leho:

--- Citace: Scooolie kdy 13. Července 2007, 01:00:11 ---Pekne! My se na Eretzu zabyvame predevsim Izraelem, ale take vsim s nim souvisejicim. Pokud byste mel nejakou vzpominku, ktera s tematem souvisí a cas a chut ji sepsat, myslim, ze by clanek mel uspech (jak v redakci, tak nasledne u ctenaru).

--- Ukončit citaci ---
Diky za nabidku. Uz mam ledacos sepsane, je to na mem soukromem webu a taky je neco na antiwebu Zvedavce, takze Eretzu nemohu zarucit exkluzivitu. Ale tyhle weby moc lidi necte, vetsinou jenom kamaradi a znami, takze by to zas nemuselo tak vadit...

Scooolie:
Exkluzivita není nezbytná. Přijít o zajímavé poznatky jen proto, že už byly dříve publikovány by byla škoda.
Budete-li chtít, můžete Vaše texty poslat třeba mě. Publikaci domluvím. scooolie*centrum*cz

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi