Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Neonacista Stwora
Scooolie:
;D ;D ;D
Tomsik:
hehe ;D
leho:
--- Citace: Tomsik kdy 10. Července 2007, 21:51:34 ---Plně se s vašimi články ztotožňuji...bohužel jsou stále mnozí, kteří těm článkům uvěří a následně šíří tyto účelové názory dál... >:(
--- Ukončit citaci ---
Nemyslim, ze se nejak moc siri. Kdysi mel stworuv Zvedavec daleko sirsi klientelu, ktera se skladala take z odpurcu antisemitismu jako napr. jsem byl ja, kteri psali do jeho diskuzi a tvrde kritizovali obsah. Ale kdyz jsem zacal referovat o Iraku jako americky vojak primo odtamtud, tak to byla pro nej a zwedave fandy dost velka rana a editor musel prejit k tvrde cenzure, tj. vyhodil z diskuzi mne a dalsi kritiky Zvedavce. Od te doby, coz je asi rok a pul, se zwedava klientela celkem smrskla na ne vice nez par tisic totalnich pomatencu, mozna ale spis par stovek, vic urcite ty zvasty necte az do konce. Tech, kteri pritakavaji zwedavym antisemitskym a konspiracnim nesmyslum v diskuzich neni vice nez tak deset, dvacet a jsou evidentne ti sami dlouhou dobu, i kdyz si meni nicky. Ja bych Zvedavec nezakazal, jelikoz se kolem nej shromazduji priznivci nebezpecnych ideologii jakymi jsou komunismus a nacismus a jsou snadno odhalitelni. Jinak bychom o nich nevedeli a mysleli si, ze svet je krasny. Mozna ale by nebylo od veci odstavit Obcanske sdruzeni Zvedavec v Ceske republice a nechat odsoudit Stworu tamtez, do Ostravy nepotrebuje zadny nacista jezdit. Zvedavec je tedy velmi marginalni, okrajova zalezitost, kvuli ktere se neni treba moc vzrusovat. Tot muj nazor...
Scooolie:
Vy jste sloužil v Iraku?
leho:
--- Citace: Scooolie kdy 12. Července 2007, 22:51:47 ---Vy jste sloužil v Iraku?
--- Ukončit citaci ---
Jsem v US Army od roku 1989 z toho jsem byl neco pres 7 let reservista. Ted jsem v aktivni sluzbe, mam hodnost Sergeant First Class. Zucastnil jsem se Poustniho stitu a Poustni boure v roce 1991 a v roce 2005 jsem stravil 3 mesice v Kuvajtu a 9 mesicu v Iraku. Krome toho jsem byl dva tydny na Marshallovych ostrovech a dalsich par mesicu na Blizkem vychode...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi