Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Izrael č.2 Birobidžan
bibin:
DESCUBRIENDO RUSIA - BIROBIDZHÁN («RT Español») [12+] beze slov. Propaganda a folklór. Jinak mi tam zoufale schází práce (když už se každej připravuje na cestu do Erecu). Takový kravín pro dvěstě telat zvládnou Bělorusové zprovoznit (vč. stavby) během kvartálu. Santosi, třeba by mohli mít družbu s obcí v Manaus, Amazónia, Brasil. Ta je vyrovnanější...falam portugais, mluvíme tu portugalsky (viz váš santos), tak se toho ujměte. 8) 8) 8)
bibin:
ten textík by si zrovna mohla louskat wocicko. Stejně se tu bude brouzdat ze zvědavosti. Miluj nepřítele svého jako sebe sama (pokud dobře chápu), tak to by bylo zajímavé. Žehnání rakouským vojskům a pak carským. Jak znám feldkuráta Katze, chtěl by lénung a verpflichtung i od cara vší Rusi.
bibin:
exkluzivně : teď to ještě nemá ani CNN, byť to chce koupit: pád letu Red Wings z Pardubic do Moskvy httpss://www.youtube.com/watch?v=hEQdW6yS5o4 j neděle, 0:31
wocicko:
Já neříkám že jsou to nepřátelé, jen pro mě "ne-zajímavci" nemám na východě holt srdce :- / Jinak taky zdravím Fórum a v tomto roce se loučím, odjíždím na výlet, shodou okolností na východ, ale ne moc daleko... Takže všem přeji pěkný nový gregoriánsko-kalendářní rok. Pápá.
bibin:
vysvětlení dráhu přejeli, protože selhal zpěrný (reverse) tah motorů, V podstatě to projeli přistávací rychlostí, která mohla být 180 km/h na prahu dráhy. Nebýt to v centru města, byl by tam kilometr písku nebo předtím porézní beton na zbrždění...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi