Všeobecná kategorie > Hyde Park

Děkujeme Hitlere! Ultraortodoxní Židé zprznili památník obětem holokaustu

<< < (2/4) > >>

gvodrazka:
Rabi Lau jasně prohlásil, že nápisy z hlediska svého obsahu i idiotské dikce, nemohou být dílem ortodoxních denominací. Mně osobně to připadá jako palestinský rukopis. :-\

Vader:
Trvám na svém, stojí za tím ideodiverzní centrála Mukačevo. Podle mých, bezesporu naprosto věrohodných, zdojů a informací byl útok řízen "zelenou" frakcí. Byly použity bezfreonové spreje a - to stojí za povšimnutí - nebyl postříkán ani jeden elektromobil ani bicykl či koloběžka.
pod čarou - můj původní post byl reakcí na tu prapodivnou větnou slátaninu "Podle deníku Jerusalem Post za akcí nejspíš stojí konzervativní sekta Charedim"

aege:
A já zas nechápu jak to tam mohl někdo  nerušeně napsat ,když Památník Jad Vašem je hlídán nejméně desítkou vojáků den co den .
A jsou tam i kamery.
Pokud jste tam někdo byl ( já teda 2 x.... 1 x dopoledne a 1 x až odpoledne  ) ,
tak víte že než vás tam pustí ,prohlédnou zavazadlo či příruční kabelky a upozorní např. i na to
že se nesmí v budově fotit,jen venku.
Ti vojáci celým areálem neustále procházeli,od hlavní brány až po nádvoří,včetně budov a smuteční síní.
Přece ten záškodník nějakou dobu ke svému činu potřeboval, tak vyvstává otázka a nabízí se i odpověd,
že ten kdo to tam psal  - pohyb vojáků areálem musel znát nazpamět a věděl kde se který v jakou dobu asi tak  nachází.
Navíc  tam stále procházejí stovky lidí,byla jsem tam sice jen 2 x ,ale vždy tam byla hlava na hlavě.
Že by si ho nikdo nevšiml se mi ani nechce věřit ?! :o

Dan:
Dvanáct nápisů v bezchybné hebrejštině se kromě muzea objevilo také na automobilech Palestinců v přilehlých ulicích.

Dan:

--- Citace: aege kdy 13. Června 2012, 14:41:21 ---A já zas nechápu jak to tam mohl někdo  nerušeně napsat ,když Památník Jad Vašem je hlídán nejméně desítkou vojáků den co den .
A jsou tam i kamery.
Pokud jste tam někdo byl ( já teda 2 x.... 1 x dopoledne a 1 x až odpoledne  ) ,
tak víte že než vás tam pustí ,prohlédnou zavazadlo či příruční kabelky a upozorní např. i na to
že se nesmí v budově fotit,jen venku.
Ti vojáci celým areálem neustále procházeli,od hlavní brány až po nádvoří,včetně budov a smuteční síní.
Přece ten záškodník nějakou dobu ke svému činu potřeboval, tak vyvstává otázka a nabízí se i odpověd,
že ten kdo to tam psal  - pohyb vojáků areálem musel znát nazpamět a věděl kde se který v jakou dobu asi tak  nachází.
Navíc  tam stále procházejí stovky lidí,byla jsem tam sice jen 2 x ,ale vždy tam byla hlava na hlavě.
Že by si ho nikdo nevšiml se mi ani nechce věřit ?! :o

--- Ukončit citaci ---
Naprostej souhlas, borce v utěrce na hlavě by tam asi jen tak nepustili, ale na chlapíka ve štrajmlu zas tak přísný bejt nemusí.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi