Všeobecná kategorie > Hyde Park
Děkujeme Hitlere! Ultraortodoxní Židé zprznili památník obětem holokaustu
Dan:
Ze statisktickýho hlediska co je nejpravděpodobnější, že hebrejskej text napíše úplně správně a) Arab b) čornosotněnec c) ukrajinskej neonacista d) ultraortodoxní Žid? Před pár rokama proběhla v médijích kauza o izraelskejch neonáckách, který také psali podobný prasárny, jen s tim rodílem, že jejich hesla vobsahovaly chyby, ještě jsem nikdy nečet že by arabášove psali hesla hebrejsky >:D
Možná se to někdo snaží na ultraortodoxáky hodit, a možná sou obětí propagandy, nedávno někdo pro médija prohlásil - největším nepřítelem Izraele sou Arabové, pristěhovalci a ultraortodoxové, a tadle hláška nevyvolala odpor veřejnosti.
Jak už tu bylo moudře napsáno, pravda se dřív nebo pozdějc objeví. Jestli to byli čornosotněnci tak se z toho ****** a zoom má u mě paňáka nebo špeka.
Vader:
--- Citace: Dan kdy 14. Června 2012, 14:45:21 ---...který také psali podobný prasárny, jen s tim rodílem, že jejich hesla vobsahovaly chyby
--- Ukončit citaci ---
Námět na zamyšlení: jsou do očí bijící jazykové chyby určujícím faktorem? Já bych si vás, Dane, netroufl "vyřadit" z české národnostní/jazykové sféry jen na základě vámi užívaného jazyka (a čeština to vskutku není).
--- Citace: Dan kdy 14. Června 2012, 14:45:21 ---Jestli to byli čornosotněnci tak se z toho ****** a zoom má u mě paňáka nebo špeka.
--- Ukončit citaci ---
Ne že bych znal gusto Zoom, ale mám za to, že případného "špeka" odmítne. Nejsem si zcela jist, zda by tak učinila s díky >:D
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi