Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Neonacismus
mattyah:
--- Citace: martindepores kdy 23. Května 2011, 14:09:27 ---
--- Citace: buck kdy 22. Května 2011, 15:00:47 ---Znám i několik židů kteří jsou neonacisty,např.Kebza,nebo Kostlán ml.Tací by potřebovali řádně sfackovat :-\
--- Ukončit citaci ---
No spíš by potřebovali řádně pracovat. Ten, kdo má co dělat, nemá čas vymýšlet ptákoviny.
--- Ukončit citaci ---
Moje řeč!
ze-ev:
Zdá se mi, že i kdyby stát vyhověl požadavkům stran, jako např. ex-DS (DSSS), tak se stejně nezastaví.
Opravdové nebezpečí je v tom, že touží po moci a po politickém kapitálu.
Ba co více, jejich propaganda je natolik prostoduchá, že je neskutečně přesvědčivá.
Obzvlášť pro "zasažené" (vizte třeba Chanov - občané pomáhali neonacistům).
V tom je to nebezpečí.
A navíc, docela velkou otázkou by podle mě bylo, jak ty lidi od zasažení touto propagandou odvrátit?
Je naděje na to, že se ve mnoha případech podaří vtělit myšlenku, že není třeba takového konzervatismu v názorech a aby člověk již nerozlišoval tak ploše na "bílý - černý", ale na "zlý - dobrý"?
Ano, možná je to příliš filosofické, ale tak aspoň jsem se vyjádřil :) Zajímají mě vaše názory.
Tomsik:
Rekl bych to asi takto, dokud kdokoliv z tech neochytraku neprekroci zakon, necht si dela co chce a ma myslenky jake chce, je to jeho pravo. Jakmile prekroci zakon, je treba ho tvrde vymahat a ne privirat oci, natoz aby s nimi pripadne sama policie sympatizovala. Je potreba si uvedomit ze tyto lidi nemame jak zmenit a ani to asi neni dost dobre mozne, nedelejme si iluze pratele.
buck:
Neříká se neonacisté ,ale "Propadlíci z dějepisu" :) Věří tomu,že je Adolf miloval a že by Češi byly v říši rovnoprávní s Němci,dokonce odsuzují atentát na Heydricha a schvalují vypálení Lidic
Tomsik:
vidite to, ted jsem tak vzpomnel ze jsem nedavno cetl zajimavy clanek z nemecke historie, velmi pekne napsane a plne zajimavych faktu...
https://www.sumavak.bloguje.cz/533475-nemecky-ekonomicky-zazrak-1933-1939.php
mozna by si to meli precist i ti zminovani panove, treba by se alespon nekterym rozsvitilo
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi