Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Změny na fóru
Vader:
--- Citace: bibin kdy 3. Února 2011, 22:12:11 ---jenom slovo: občas youtube byla užitečná a konfrontovatelna, Rozkliknout nejde.Schade.
--- Ukončit citaci ---
Vaše přání je nám rozkazem ;) Jak kdy...
Nyní stačí bez jakéhokoliv formátování vložit adresu videa nebo audia z YouTube (a pár set dalších podobných stránek), a fórum už se o to postará. Teď jen vložím adresu
--- Kód: ---https://www.youtube.com/watch?v=MRtVlAMZznQ
--- Ukončit kód ---
a přehrávání máte přímo zde.
W.O.W. - Klávesnice mocná zbraň!
Vader:
--- Citace: Albert Ahornchen kdy 3. Února 2011, 23:48:47 ---Jinak podoba nového fóra se mi zamlouvá myslím, že je to příjemná změna.
--- Ukončit citaci ---
Výborný zvyk. Mít všude a trvale stejné heslo není nic dobrého. Ale lidé už si zvykají. Např. uživatelé datových schránek (pokud nejsou sebevrazi a nezaškrtnou tu "novinku" zvanou heslo platí stále) si zvyknout museli. Dožadovat se každý kvartál nového zřízení DS a přístupu do ISDS není moc zábavné ;D
Albert Ahornchen:
Mam takový dotaz když se podívám kdo je momentálně on-line tak se mi tam ukážou mějací Roboti co to je, nebo kdo to je nějak tomu nerozumím.
Děkuju za odpověď .
Tamar:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Internetov%C3%BD_robot
Vader:
--- Citace: Albert Ahornchen kdy 6. Února 2011, 18:33:07 ---Mam takový dotaz když se podívám kdo je momentálně on-line tak se mi tam ukážou mějací Roboti co to je, nebo kdo to je nějak tomu nerozumím.
Děkuju za odpověď .
--- Ukončit citaci ---
Jsou to programy-čmuchálkové z Google, Yahoo, Altavisty nebo třeba Seznamu, zkráceně "boti". Indexují informace které posbírají a přidávají do výsledků vyhledávání. Ne vždy tu ta která konkrétní informace nutně musí být, ale pokud boti přinesou "zprávy" o to, že se tu mluví o košer receptech, zaškatulkuje fórum přinekmenším jako možný zdroj informací. Záleží na algoritmu a také tom, jestli je vyhledávač sebekriticky schopen vyhodnotit relevantnost.
Pokud tu máme například téma sport, pak zájemce o informace vůbec nemusí tušit o existenci nějakého fóra, ale vyhledávač mu nabídne odkaz třeba když hledá cokoliv o Makabi Haifa. V tomto případě se relevantnost dotazu a odkazu na nás limitně blíží 100%.
Máme tu i thread s košer recepty a debatu kolem toho, a objevuje se nemálo lidí, které sem pošlou vyhledávače. Poslední dobou jsou tu častá hledání např. "pangasius a šupiny" nebo "má sumec šupiny?". Nevím, jestli tu máme konkrétně i toto, neřkuli zda je halászle taky košer, ale recepty tu jsou, debata na téma která ryba je a není košer také, takže z hlediska vyhledávače jsme jedním z výsledků hledání.
Pak jsou tu i hledající "hebrejstina windows xp" nebo "Mojžíš historie" (cituji z logu vyhledavani a odkazu). Na první dotaz odpovím "jo, jde to, na Technetu nekde bude odkaz na hebrejsky MUI pro Win XP. Kdyz ne tam, pak na na nejakem trackeru bude treba i neoficialni MUI, uz nevim, kde jsem to kdysi pro rabiho Jicchaka sosal". Druhy dotaz je na poradne velky stos knih 8)
Tož tak ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi