Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Změny na fóru
Vader:
Po pravdě, nemám rád stádní chování, takže poslušnost oveček by mi nebyla vůbec příjemná :o
V záhlaví máme nápis "komunita Eretz". A protože jde o věc, kdy problém jednoho může způsobit problém celé komunitě, bylo na čase těch pár věcí po letech změnit.
Můj šéfík běsnil, když jsem vyžadoval změnu hesel co tři měsíce. Neposlouchal, neměnil. Jednoho dne se nestačil divit >:D A tak jsem na firemním serveru nastavil, že systém i beze mě na změně hesla trvá, případně uživatele, a to i šéfa, blokne. Ano ano, já vím, digitální paranoia je ošklivá nemoc z povolání, ale někdo to dělat musí 8)
Vader:
--- Citace: bibin kdy 3. Února 2011, 22:12:11 ---jenom slovo: občas youtube byla užitečná a konfrontovatelna, Rozkliknout nejde.Schade.
--- Ukončit citaci ---
Tak s tím něco uděláme ;) Nebo ne ? :D
Albert Ahornchen:
Heslo změněno, já osobně jsem zvyklej měnit heslo každých 40 dní co se týče přstupu do Pc a o dalších aplikacích ani nemluvim je jich kolem 10 :D
Albert Ahornchen:
Jinak podoba nového fóra se mi zamlouvá myslím, že je to příjemná změna.
Vader:
--- Citace: Albert Ahornchen kdy 3. Února 2011, 23:48:47 ---Jinak podoba nového fóra se mi zamlouvá myslím, že je to příjemná změna.
--- Ukončit citaci ---
A bude líp, jen co se vychytají hmyzové, můžeme se vrhnout na vyšperkování.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi