Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Egypt a Tunis

<< < (23/84) > >>

Scooolie:
Tak tomuhle snad věříš jen ty Bibine  :D Sázím lahev dobré whisky, že má nějaké pěkné zahraniční konto, investice do zlata (v tunách) nebo nemovitostí (na hodně dobré adrese v západní cizině) anebo něco podobného..

bibin:
No, a jak se zajistil fanatik Kalvín, který Švýcary donutil sestavovat, a vyrábět hodinky, a vyhnal brusiče diamantů a zlatníky z Ženevy??? Netvrdím ,že není psychopatem s mesianistickým komplexem. Ale není TŘEBA Bushem. Diplomaticko-analytické zdroje Moskvy uvádějí, že za "revolucí" je Muslimské bratrstvo. Chování Kardávího tomu nasvědčuje...

Scooolie:
Cokoliv Moskva řekne, budiž bráno s rezervou. Moskva ví, proč to či ono říká, my to nevíme. Mimochodem - Moskva vysílá i to, že za převraty stojí skupina Bildeberg (bude ráno na Eretzu)  >:D

bibin:
dobře, to nebylo z programu echo moskvy, to byl názor představitele moskevského diplomatického klubu, znalce oblasti...Ami zase křičí : demokracii kmenům! ...buržoazní?

Scooolie:
Ale já nemluvil o amatérismu na straně Moskvy.  Já mluvil o tom, že Rusové jsou mistři dezinformace. A pokud to prohlásil diplomat, pak mi jen zbývá se ptát, co tím Kreml sleduje... Ruský diplomat nikdy neříká, co je pravda, ale to, čemu chce, aby svět věřil, že je pravda...

Neznamená to nutně, že Rus mluví nepravdu. Ale ani opak. Prostě to znamená, že Rus z nějakého důvodu (libyjské přístavy jako základna ruských válečných lodí?) nechce, aby Kaddáfí padl.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi