Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Egypt a Tunis

<< < (24/84) > >>

Tomsik:
hm hm to se dejou cim dal tim zajimavejsi veci...vsude ticho po pesine co se tyce nasi strany, jsem zvedav co vypukne

gvodrazka:
Někdo říká syn Rommela, někdo říká syn Klapálka, někdo říká syn Montyho. V r. 1942 bylo možné všechno. Ty datle a velbloudí mléko mne ale matou…  :D  Ať byl jeho otcem kdokoliv, přenechal mu dědičné zaujetí pro peníze. Právě ty byly motivem pro jeho překvapivý obrat v r. 2003, kdy se dohodl s Amíky, že vycouvá z nukleárního výzkumu a z vývoje chemických zbraní, výměnou za zrušení sankcí a výmaz ze seznamu zemí podporujících terorismus. Takže o petro$$$ („na dobré adrese“) tu asi přece jen půjde.
Muamar může mít za dvojníka tak leda kapybaru, leda s tou bych si ho spletl… ;)

A nad vším bdí oko zednářské lože Bilderberg, která se určitě dohodla s loží ulamů a tajných vládců islámského světa … ó ó ó … Zmítá mnou strach z neznámých, mocných sil…. :o

bibin:
lze to brát i humorně, viz gv....(opravdu si myslíte, že byste se dostal u tohoto politika tak blízko, abyste mohl vyhodnotit, zda jde o originál, nebo podstaveného dvojníka???)..každopádně Němci dali pro tweetování Libyjcům IP adresu + 49, Francouzi +33. Pokud šlo před rokem o chudé Barmánce, bylo ticho po pěšině (al-JAZEERA ukázala obrázek, že prý 2/3 Libyjců žije za méně než 2 dolary..hmm hmm a na ty iPody našetří sběrem papíru?). Prostě falza a lži v éteru.

bibin:
abych to ještě objasnil: Senegal pro islámské "rejdy" včera vykopl velvyslance Íránu (persona non grata) za podporu separatistického hnutí v Kasamance. Kasamanka je část území Senegalu, vybíhající k Atlantiku, a leží pod Gambií. Gambie pak je zemí s muslimským prezidentem a právem šaríja, vklíněná do Senegalu. No a od Kasamanky do Nigeru (soused Libye) vedl obchod po statetých otrokářských stezkách se zbraněmi, které dodával Írán. Kaddáfí je s muslimskými vousatci v boji na život a na smrt, viz jeho stanoviska proslovená proti Talibanu na půdě VS OSN V LISTOPADU 2009. Nechápu, proč se tedy celý "demokratický" svět vč gv. staví na jejich  demokratickou podporu v Libyi (jistě nesouhlasíte, ale chcete, aby tvrzení mohli "artikulovat"). Já jsem proto, aby je artikulovali hluboko v temných jeskyních Hindukúše, nikoli "mezi námi"- všemi, samozřejmě :( .

gvodrazka:
:D …silná bojová aktivita v oblasti Benghází a Tobruku…  Plukovník Kaddáfí („liška pouště“) žene vzbouřence na východ za hranice Libye až k El-Alamejnu … ale zde se situace obrací a generál Tantáví (starý Monty) po mocné dělostřelecké přípravě žene zpět pouštního lišáka na západ až k Tripolisu a dál k Tunisu, kde už čekají čerstvě vyloděná vojska strýčka Obamy, chystající se lišce pouště nakopat zadek…

EU neví co chce. Šílí při pomyšlení na 350 000 libyjských azylantů, ale současně trvá na odstoupení jediného člověka, který tomu může (pochopitelně jak jinak než násilím) zabránit.

O Muamarovi viz zábavná retro-slide-show na www.telegraph.co.uk. Kam se hrabe Sagvan Tofi – ta oduševnělost, charisma, geist a šarm… Já bych ho z fleku angažoval do Hollywoodu – být Mayer nebo Goldwyn, neváhal bych… 8)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi