Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

K článku "Palestinská správa se rozpadá na dvě části ..."

<< < (2/3) > >>

Samuel:
To Yan: Tak jsem tvou ironii také nerozpoznal, takže musím korigovat svůj příspěvek. Vynechám tedy úvod  :) a nechám jen závěr.
To, co se děje v Gaze, Libanonu a nakonec i v Sýrii není zadarmo. Tedy podle mě, kdo to je schopen a ochoten financovat, ten za tím asi bude stát. Já bych tipoval na Irán. Ono je vždy jednodušší si na špinavou práci někoho najmout a zaplatit, než ji dělat sám. Pokud přitom můžeš využít přirozenou nenávist, nestojí to mnohdy o moc víc než potřebné zbraně.
Ostatně zkuste hádat jestli by se ruské protiletecké zbraně nyní dodané Iránu náhodou neobjevily v Sýrii v okamžiku válečného konfliktu s Israelem.

Yan:
No, s tím Iránem bych tomu docela věřil. Ale moc se mi nechce věřit té Sýrii. Nikdy s Izraelem nezvítězila a to i v dobách kdy měla silného spojence v SSSR a Egypt otevřel druhou frontu. Ani s jedním z toho nemůže teď počítat, a Irán sám nebyl schopen porazit ani Irák. Spíš si dokážu představit že vpadne do Libanonu, nebo něco takovýho.

analytik:
členovia Fatahu sú vraždení v Gaze z dôvodu kolaborácie s Izraelom.
Keď ani kolaboranti ktorí kolaborujú s Izraelom Vám nie sú dobrí kto Vám je Dobrý?

Scooolie:
Členové Fatáhu jsou masakrováni Hamasem proto, že jsou konkurence. S Izraelem samozřejmě nekolaborují. Ale když někoho je třeba zavraždit, tak je vždy vhodné ho označit za zrádce.

Hana:
Ja mam za to,ze takovy Mohamed Dahlan urcite kolaboruje s Izraelem.Proto je mnoha palestinci tak nenavideny.Jestli ma nekdo jiny nazor,rada si ho prectu,stejne jako duvody,proc si myslite,ze Fatah nekolaboruje s Izraelem.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi