Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Ztratil Jan Fischer rozum?
bibin:
tak, ona ta přímá linka existuje. V dobách, kdy jsem studoval na dnešním Palachově nábřeží (tehdy Hrdinů), a je tomu pár desítek let, jsem Maharala o něco poprosil. A splnilo se. Já to beru dost vážně. Ale po vtipné zoom tu budu zase nevtipný já. Chtěl jsem gv. napsat, že na mne působí daleko erotičtěji klapot podpatků Lízy Epsteinové (dr. Cuddyová z lék.seriálu "dr.House"), než "bodie-move" Pamely, navíc, když "to, co po pláži běží" je - vlnění silikonu.
gvodrazka:
Když už jsme u toho klapotu podpatků - řekl bych, že daleko kouzelněji, interesantněji a hlavně přesvědčivěji zní klapot podpatků pánských polobotek na dlaždicích European Bank for Reconstruction & Development, nežli na dláždění Strakovky... ;D ;D ;D
bibin:
a není švýcarská biska (bank for int´l settlements) přeci jen lepší s tou svou diplomatickou imunitou ve Švýcarsku a ve všech členských zemích světa 8)?
gvodrazka:
Máte patrně na mysli Financial Stability Institute v Baselu (kde se vyskytuje také jeden emeritní premiér), který je částí BISky. ;)
I když bych k zbláznění rád potkával chlapíky z vedení BIS (jako např „Helicopter“ Bena nebo J.C.Tricheta), London je moje slabůstka, nehledě k faktu, že je skoro stejně intaktní jako Schweiz – vždyť se o to starají Doyle, Bodie & Cowley…. :P
Fakticky není lepší místo pro našince v diaspoře než UK. ;)
To tedy Tůma poradil dobře a má to u mne schované... :D
bibin:
Londýn nerozporuji (z hlediska diaspory). Ale Basilej má právě ono kouzlo/nekouzlo města u hranic, neb hřešit lze v blízkém Colmaru či Baden Badenu. (Hřešit proti striktním švýcarským pravidlům). Chce to ale přesně takové zaměstnání - b-i-s. Pokud jde o Cowleyho-každý Švýcar si myslí, že, pokud v zemi pracujete legálně, musí mít nad Vámi patronát, a skvěle se se sousedy pobavíte na téma "plnit popelnici pod okraj, nebo odpad stlačovat?". Tak abyste "nestlačoval", tak Vás klidně soused nechá párkrát "plnit do vlastních nádob". Flandersovské povahy (The Simpsons). Ačkoli, jak kde. Přirozeně. (Rubem je, že když jsem bydlíval v -etikonu u Zürichu, musel jsem ulici obejít s tím, že jsem kardiak, a kdybych sebou praštil na ulici, ať laskavě zavolají první pomoc.)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi