Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Ztratil Jan Fischer rozum?
Scooolie:
Já nepokládám za bolestínské Židy, ale Jana Fischera. Připomíná mi to kňourání sotva zletilé slečny, která přijde v minisukni a korzetku na sraz Hell Angels a pak všem sděluje, jak ji překvapilo, co od ní ti chlapci chtěli a co se tam dělo ;D
Pokud je Fischer normální svéprávný obyvatel ČR, pak musí vědět, jak funguje politika. Šel do ní? OK. Ale pak mi přijde legrační, když objevně (a zopakuji to - v uplakaném tónu) sděluje o politice něco, co snad je každému jasné....
gvodrazka:
Nic – prohoďme aktéry i teritorium a bavme se raději o Pamele Anderson u HaKotel HaMaarav….
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3981232,00.html
bibin:
Pamela Anderson na posvátných místech, nu proč ne. Pro reklamu to je dobré. Ta brunetka vedle ní na jednom snímku se mi tedy, gv., líbí mnohem více. Baywatch, baywatch...holka prostě měla říct, že je to píár akce, aby byla rolička v Hollywoodu. Je na tom něco špatného? U nás se Pamela naposledy propagovala ve filmu BORAT, kde ji doslova cestoval "Kazach" Saša Baron Cohen znásilnit až do U.S.A. (tedy, jistě ji hodlal pojmout za ženu), problém je, že nevím, zda Izraelci vědí, že ústřední melodií filmu-dokumentu- byla píseň "throw the Jew to the well", hoď žida do studny, zpívaná (nápěv) jako U.S. anthem, hymna. Prostě v Kazachstánu je národním sportem házení židů do studny. Což skousneme my, protože holt jsme stejné krevní skupiny jako Cohen, pomyslíme si- ty vole, provokuješ, a víme, že si ze sebe dokážemě dělat prostřednictvím jeho role- srandu. I blbou. I ta se počítá. Ale nevěřím, že stejní jsou všichni i v Erecu, takže konotace Pamela-Borat může působit problém. Nebo ne? Cohen to přehání, ale za R-U byly takových kabaretních "umělců" stovky. Co si budeme vyprávět.
gvodrazka:
Předhodil jsem tu tenhle „schlagwort“, abych někomu nahrál na smeč, ale asociace veškerá žádná.
Co má společného Pamela u HaKotel HaMaarav a Fíša v české „politice“? To, že žádný z obou nestojí na místě, které by korespondovalo s jeho bytostným založením. Dokonce jakousi ironií osudu stojí oba tam, kde by měl stát spíše ten druhý…
S Bibinem souhlasím ohledně té bechovet brunetky za Pamelou… ;)
O Pamelu bych neopřel ani dámský bicykl…. :P
zoom:
Oba mají něco společného - ona je pověrčivá (co kdyby ti židi měli nějakou direct line), tak je ráda u toho kotlu.
Fischer je pryč z toho českého kotlu a je taky rád. (pověrčivý asi není). :D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi