Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
izraelsko-palestinská jednání pod taktovkou Clintonová-Obama
bibin:
vypadá to zle. To jest, na "zastavení" výstavby. Sice na 90 dní ale....kdyby měli chochmes, tak to naorganizují tak, aby pauza třeba byla, ale jen pro zrání betonu (dobu zrání...) a pak....no. Někdo psal, že s předmnichovským Československem to nemá nic společného. Myslím, že má. Vůdcův hlavní stan také "mastil barevnými tužkami zónu 1-5" a co z toho bylo......je tvrzení, že lokátoři, kteří v 13. století vodili "hluchoněmé" (Němce) do českého pohraničí a na dluh (lhotu) zakládali s nimi vsi (dorf) podle příkladmo magdeburského práva (jedno ze dvou aplikovaných), byli jako "Palestinci" ovšem pilnější. Jenže, Palestinci nic takového nebyli s to po celé židovské dějiny dělat, městské právo nemajíce. Museli by si najmout žida a aplikovat právo platné ve štetlu někde v Poltavě. Což pro 19. století není reálné. Jinými slovy, češi i se svými panovnickými vyjímkami pro nás, aplikovali na Němce totéž, co později Američané. S tím, že kdo se za oceánem zřekl slibu absolutní věrnosti nové vlasti a zemi, musel vypadnout směr Mexiko. Jeruzalém by klidně mohl přistoupit na to, čím ona děva Porcie, tuším, přelstila Benátčana "Shylocka" (quello bello nome ebraico di Shakespeare) v Kupci benátském...nechť si vezmou libru země, ale "nesmí vykořenit ni jednoho z nás...."- v shakesp. originále: (nesmí padnout ni kapka krve.)
bibin:
každopádně, slibovat něco Obamovi, kterému nepomohli ani muslimové v Indonézii (že by najednou jméno Soetoro nebylo populární?) svými čínskými kontakty (a indonézská ekonomika stojí na Číňanech) je hloupost, nerozum a kdo tak činí, jen omylem dospěl. Sedmdesát tisíc pracovních míst které obama chtěl přivézt- nepřivezl. Je loser s nobelovkou. Což ale přesně znamená to, co jsem napsal. a PROVOKUJE TO Hamasníky k tomu, aby nabídli, že židé starší 96 let smí v Palestině zůstat. Kdo chce terorizovat staré lidi, je na tom mentálně jako naše kuřimská pětka (nebo kolik těch zrůd bylo). Pěkně pod kamery-do vězeňského blázince.
gvodrazka:
Dopadne to jako v té naší staré anekdotě:
Kohn: "Roubíček, jestli mi nevrátěji tu stovku, co mi dlužej, tak jim nafackuju…"
Roubíček: "Ale Kohn, klid, klid… dobře věděj, jako to bude: já jim tu stovku stejně nevrátím a oni mi stejně nenafackujou…."
My budeme stavět dál a Amíci nám strategicky budou pomáhat také dál…. :P
bibin:
Zcela bezpochyby-kdyby mladá židovská inteligence nepracovala pro Araby (třeba ten Brandeis University). Vlastně, sami o sobě píší, že jsou israeli-american, nikoli hebrew-americans nebo Jews. Pod israeli-american se schová i ten Arab z beduínského kmene ar-Ruála...jojo, Kohn a Raubitschek. A Vy gv. myslíte, že to nemuseli doma hlásit? Museli. Jde o to, co ty dvě dámy na to. To "platí", totiž...
bibin:
https://www.youtube.com/watch?v=8OECNuSdGfQ
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi