Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

izraelsko-palestinská jednání pod taktovkou Clintonová-Obama

<< < (16/26) > >>

bibin:
nápověda-zelení=islamisté.

bibin:
Zelená  se instrukrážně týkala křečků na straně 5. Nejnovější zprávy? Retroaktivita 90 dní od 26. září pro ne-výstavbu v Judeji, Samaří a východním Jeruzalémě? Nebo chcete slyšet ještě lepší zprávu, že poradkyně Obamy navrhla, aby v Judeji a Samaří proti IDF zasáhla americká armáda? (Když už tam cvičí zdarma Abbásovy zabijáky...). Špatné zprávy. Tak alespoň gut šabes.

bibin:
Šábes přerušený válkou. Podle izraelských zdrojů, které cituje PressTV (íránská) bylo zveřejněno 200 jmen důstojníků Izraelských obranných sil. Odkazem přes Israeli War Criminals se dostanete k dnešnímu PressTV (20.11.10), kde je zdroj v první poznámce. Mozgovaja.livejournal.com v diskuzi také uvádí odkaz. Dvěstě důstojníků je tam s foty, hodnostmi, zařazením, teudat zehutem,  NĚKTEŘÍ I S ADRESOU. Cílem je obvinit je z akce Cast Lead a přivodit jim trestní stíhání v zemích EU (ICC), kde vlastně imunitu mají pouze američtí vojáci. Příklad necestování Tzipi Livni do Británie (bylo řečeno, že bude zadržena stejně, jako Pinochet), vyvolal zřejmě pokusy o analogii. Il armáda je povětšinou občanská, a hrozba stíhání může na jednotlivce působit. Absolutně odsuzuji, že kdokoli si mimoto může najít důstojníky či jejich blízké podle adres, přestože si nemyslím, že velitel základny Palmachim AFB nebo Tel-Nof AFB by neměl ochranu. Adresa, pirátského zdroje, kterou jsem já viděl, končila "....onlinehome.us". Tedy americká podle prvního dodatku ústavy. Doufám, že i toto Bibi vezme v úvahu, přestože do šábesu informace v il tisku nebyly. Nevím, jak se "tiskový mluvčí" IDF příkladmo může podílet na "crimes against humanity", a podotýkám, že v době jednání jde o zcela záměrný a cílený útok na hrdiny IDF. Je čas jednání ukončit. V roce 2020 nikdo nebude potřebovat nabízené JFS F-35. Možná kmen Luo z Keňi, kde byl doma Obamův otec. Pískáme. A při špatné hře padá opona dolů dříve. Nejednejte, prosím.

Tamar:
https://www.myisrael.org.il/action/

bibin:
díky za odkaz. Někde jinde (sekty?) se diskutovalo, a gv. vyjádřil znechucení, já pak stanovisko, no a vychýlili jsme "námět". Proto se trochu vrátím- nikoli k sektám, ani k sektu, ale k území. Navrhoval jsem, co by měl každý historik (pokud zrovna nesedí na katedře, jejímž názorem je vrátit vše) učinit: zmapovat pohyby Židů a Arabů a přenést je v digi podobě na mapu Sinaje, Erecu a okolí. Z argumentačních důvodů.... Pro naše "Sudety" by to šlo (historické místopisy existují). A pak, zřejmě si v Erecu nejsou vědomi "možností" Chamberlainových "vnuků"...Nebylo by vhodné napsat, na základě dobového tisku (třeba "brkařské" České Slovo, nebo Nár, politika) jak to u nás opravdu bylo (s těmi územními požadavky Němců i Poláků), jak se to měsíc za měsícem odráželo v českém dobovém tisku, nebo i Prager Presse po nástupu Hitlera, jaké byly návrhy Beneše- je Masarykův ústav a historika musí pustit i do archivu KPR , jaké byly zakreslené linie, a jak to k 15.3.39 nakonec dopadlo?( Myslím, že Vůdce si v každé části tzv. Sudet kontroloval předávání Říši, a včetně 16. března 39 zde byl zhruba devětkrát. Tedy v tom, co odtrhl.) Mají Izraelci takovou studii? Kdysi jsem jako student konspektoval rok Českého Slova. A dnes, když čtu "proposals"- tu se vraťte k armistice line 1949, tu k jinobarevné linii, zde vydejte kompaktní pal. území podle 181/47 (Rez. OSN)- Bush jr., připadá mi, že jde o naprosto stejná jednání jen v jiném čase a týkající se jiných území ... Jsou-li stejná jednání i jejich taktika, skončí -žel-  i d e n t i c k y. Ale to si musí rozhodnout Erec. Nicméně, měl by mít všechny podklady. Ke zradě 1929-39 jich je u nás, v bývalé RČS dost. Pomohlo by to?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi