Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Zakázané území - kdo a co dostalo na Foru zákaz

<< < (16/21) > >>

Scooolie:
Uživatel Karel právě dostal ban.

Karel na tomto diskusním foru umisťoval pouze a výlučně propagandu sekty Vesmírní lidé. Byl mnou upozorněn na nevhodnost tohoto chování a na uvalení zákazu vstupu, nevzdá-li se své propagandistické činnosti. Bohužel dnes Karel opět umístil další příspěvek, resp. zahájil nové diskusní vlákno, na téma Vesmírní lidé, tedy téma nijak se nevztahující k tématu Fora.

Ke slovu přichází oblíbené pravidlo Jednou a dost.

Informace pro Karla, zajímala-li by ho moje skutečná motivace: Jsem ještírek, želatinový narkoman a člen Božích bojovníků (https://necyklopedie.wikia.com/wiki/Bo%C5%BE%C3%AD_bojovn%C3%ADci, thax Vader  ;D)

Yan:
Fakt Scooolie?  :) V tom případě si tam opravte tu pravopisnou chybu .....Komunita Božích bojovníků, jak se jim říká, byla přivedena do České republiky na výslovný rozkaz papeže Benedikta XVI. v neznamém roce, v neznámí den a v neznámé hodině..........

Scooolie:
Tak to se mě netýká. Já ten článek nepsal. Že naši fanoušci neumějí gramatiku je ovšem smutné  ;) ;D

fanuel:
Zdravím
Skutečností je že když někdo na něco dostane upozornění tak by měl reagovat tak jak je upozorněn.To neznamená že si zde nemůžem občas udělat srandu ve stylu pointy nebo určitého poučení,což nás může obohatit.Co se týče pravopisu tak to bych neřešil to je věc rychlosti psaní měkký nebo tvrdý ono je to lepší tvrdý a když se to řekne tak to není slyšet co je měkký nebo tvrdý.Fanuel

Scooolie:
Uživatel dadm dnes otevřel 3 témata se zcela shodným názvem "IDF nebo IOF"  a se zcela shodným příspěvkem - odkazem na video na YouTube bez dalšího komentáře.

Z důvodu triplicity bylo ponecháno toto téma pouze ve Všeobecné kategorii, kde už na něj byla i reakce. V "Politice v Zemi Izrael" a v "Dnešku v Zemi Izrael" bylo smazáno.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi