Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Zakázané území - kdo a co dostalo na Foru zákaz

<< < (15/21) > >>

Vader:

--- Citace: Yan kdy 13. Června 2007, 22:11:02 ---To by se mi nelíbilo, ale zajímalo by mě proč? Rozhodně jsem nikdy nikoho neurazil, ani jsem nerozjel žádnou protieretzskou kampaň (ani mailík jsem nerozeslal) pronboha proč Scooolie, Vadere, co jsem proved za co.......................... :o

--- Ukončit citaci ---

Duvody byly v PM kterou jsem ti poslal. Zmenil jsi chovani, takze nadale nebyl duvod uvazovat o banu. Jeste pro upresneni - "uvazovanim o banu" se rozumi i zaslani varovne PM. Ale jak jsem rekl, zmenil ses. Netreba to dale rozpatlavat.

Yan:

--- Citace: nillbert kdy 13. Června 2007, 22:17:11 ---Včera (nebo předevčírem) jsem se (mimochodeem poprvé) probíral těma tajnejma tématama v Café Sion - a ty tam s Vadem mluvíš o vyhození Yana - že to chce Jicchak - a celkem jste si notovali... je to asi už něco staršího - ale je to tam , rač se podívat...

--- Ukončit citaci ---
No, možná že si to sem neměl psát  :D, ale pokud chce Jichak mé vyhození, tak toho si vážím  8)

--- Citace: Vader kdy 13. Června 2007, 22:19:40 ---[Duvody byly v PM kterou jsem ti poslal. Zmenil jsi chovani, takze nadale nebyl duvod uvazovat o banu. Jeste pro upresneni - "uvazovanim o banu" se rozumi i zaslani varovne PM. Ale jak jsem rekl, zmenil ses. Netreba to dale rozpatlavat.

--- Ukončit citaci ---
Sakra, já si teda bohužel už nevzpomínám co a v jaké souvislosti mi od tebe přišlo, možný to je....... ale to spíš byl důsledek nějaký vyhrocený diskuze, zvláštní je že to se mi většinou nestává....... no nikdo není dokonalý, nemůžeš mě trochu nakopnout (třeba SZ když to tady nechceš šířit).

Vader:

--- Citace: Yan kdy 13. Června 2007, 22:26:20 ---No, možná že si to sem neměl psát  :D, ale pokud chce Jichak mé vyhození, tak toho si vážím  8)

--- Ukončit citaci ---

Vytacet svateho muze neni fer  :D Ale ted vazne - proste mas nazory, ktere vetsinou spatne prezvykavam i ja. Ale to je muj problem. Uplne jinak to muze vnimat clovek zijici v Jeruzaleme.

--- Citace: Vader kdy 13. Června 2007, 22:19:40 ---Sakra, já si teda bohužel už nevzpomínám co a v jaké souvislosti mi od tebe přišlo, možný to je....... ale to spíš byl důsledek nějaký vyhrocený diskuze, zvláštní je že to se mi většinou nestává.......

--- Ukončit citaci ---

Nebudu to dal rozpatlavat ani tady, ani pres PM. Proste to bylo a uz neni. Tecka.

zoom:

Vytacet svateho muze neni fer  :D Ale ted vazne - proste mas nazory, ktere vetsinou spatne prezvykavam i ja. Ale to je muj problem. Uplne jinak to muze vnimat clovek zijici v Jeruzaleme.

No nevim jak se charakterizuje svatost - ale byla bych s tim terminem opatrna. Vytacet se muze, otazka je reakce. Podivejme se na napriklad na takoveho Hillela (viz znamy pribeh o konvertitovi). A jeste jeden pribeh : byl jeden velky rabin, ktery mel znamou jesivu, kde se ucilo mnoho moudrych zaku a take dost zaku jejichz znalosti neodpovidali pozadovane urovni, kdyz se ho zeptali proc ty, rekneme ne dost schopne nevyhodi, odpovedel - jednou jsem vyhodil jednoho nehodneho zaka a dnes se jmenuje Trockij. Od te doby jsem dal slib, ze nikdy nikoho z jesivy nevyhodim, ale naopak budu se takovym studentum venovat. (Myslim ze se jednalo o znameho rabi Melzera) Jeste poznamka - pravnuk toho vyhozeneho talmudskeho zacka, ktery si pak dal jmeno Trockij zije v Izraeli a uci se Toru.  :D Kazdopadne kdyz vsichni pritakavaji tak je nuda. Na hloupe kecy se nemusi reagovat a tim odumrou sami, jaksi na ubyte.

Martin:

--- Citace: nillbert kdy 13. Června 2007, 21:17:58 ---Který tři idioti hlasovali pro tu možnost 1 v anketě? račte se podepsat - existujete-li.

--- Ukončit citaci ---

Poněkud zpozdile (přeci jen zde nejsem tak zcela pravidelně:) se podepisuji ;D

Dokonce jsem měl tu čest být prvním hlasujícím :P

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi