Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Izrael zabránil připlutí lodí do teroristické Gazy: 10 mrtvých
janagab:
bohužel si myslím, že takovéto provokace budou pokračovat. pokud svět jednoznačně neřekne, že Izraeli patří Izrael, ať s to komu líbí, či nikoliv, tak podobní "aktivisté" budou připlouvat znovu a znovu. všeobecná "blbost" už prostoupila celý kdysi "civilizovaný" svět a křesťanské církve opět zklamaly, protože se za Izrael nepostavily, takže z toho jsem mnohem více rozčarovaná, než z toho, že pindají Turci či islamisti...
Tomsik:
https://zpravy.idnes.cz/nadavali-mi-do-teroristu-a-metr-ode-me-bili-ira-rika-cech-o-izraelskem-vezneni-1v7-/zahranicni.asp?c=A100601_214136_zahranicni_stf
haha to je sranda to cist hlavne:
policista mi řekl, že pokud podepíšu, budu moct jet ihned domů a mluvit s velvyslancem.
Jak jste se rozhodl?
Chtěl jsem mít informace, tak jsem podepsal. On se mi na to vysmál a řekl, že nebude telefonát ani velvyslanec a zavřeli mě na dalších 20 hodin.
;D no to je maso
z clanku jasne vyplyva ze vsichni moc dobre dopredu vedeli o co asi jde...
jinak uz me prestava bavit poslouchat celej den v praci propagandu Radiozurnalu kde se stale mluvi o utoku izraele na humanitarni konvoj, blil bych...CT to samy ja nevim z jakyho duvodu je platit
janagab:
teď jsem se strašlivě pohádala do telefonu s nějakou tajemnicí rady ČT. Vzala mi sice služební telefon, ale nebyla mi schopna vysvětlit, na základě čeho "ČT žádá, aby Česko odsoudilo postup Izraele. Týrali naše reportéry" - dle serveru i-hned. Ptala jsem se, zda tuto stupiditu skutečně ČT žádá, paní mi nebyla schopna odpovědět a odkazovala mě na celou radu ČT a vůbec nevěděla, wocogou. rozhovor jak se zabejčenou kr-ávou. zítra tedy pošlu oficiální stížnost.
Elazar:
Jako koncesionář máte právo vědět, na co jdou Vaše peníze. Takže bez servítek - do nich. Za naše peníze posílají reportéry na propagandistické provokační výlety, za naše peníze informují lživě a nepravdivě.
janagab:
já jsem tak nasraná, že jestli mi to zítra někdo nevysvětlí, tak jsem ochotná odhlásit televizi, protože provokatéry ze svých peněz teda platit nebudu ani náhodou. vím, že toho moc neovlivním, ale aspoň něco...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi