Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Testy DNA

<< < (3/5) > >>

Karels:
Co je mi známo, tak jeden z nejvýznamnějších rabínů byl konvertita k judaismu - rabi Akiva...

Ty testy DNA by se snad daly pochopit, pokud by šlo o koheny a uvažovalo by se obnovení chrámu... a jejich službu tam...

Yan:

--- Citace: Karels kdy  4. Června 2007, 12:21:25 ---Co je mi známo, tak jeden z nejvýznamnějších rabínů byl konvertita k judaismu - rabi Akiva...

Ty testy DNA by se snad daly pochopit, pokud by šlo o koheny a uvažovalo by se obnovení chrámu... a jejich službu tam...

--- Ukončit citaci ---

Karelsi, mě vůbec nejde o nějaké náboženské záležitosti. Mě jde o to objasnit historický původ těch entit, to mě zajímá.

Vader:

--- Citace: Karels kdy  4. Června 2007, 12:21:25 ---Co je mi známo, tak jeden z nejvýznamnějších rabínů byl konvertita k judaismu - rabi Akiva...

--- Ukončit citaci ---

Doufam ze nejsem moc off-topic, ale mel jsem za to, ze rabi Akiva byl synem konvertity, nikoliv konvertitou  :o

zoom:
Ano rabi Akiva je potomek konvertitu. Geneticky byla prokázana pouze příslušnost ke Kohenum, to se ovšem dědí po otci. Je o tom nějaká moudrá kniha, zjistím Vám její název a autora. Take jsem někde četla, že geneticky jsou židé nejblíže Iračanum. Konec koncu odtamtud vyšel Abrahám. 

Scooolie:

--- Citace: zoom kdy  4. Června 2007, 22:18:01 --- Take jsem někde četla, že geneticky jsou židé nejblíže Iračanum.   

--- Ukončit citaci ---

Jak kteří, jak kteří  ;) Modroocí statní blonďáci, kteří dokázali oklamat i nacistické hlídače genofondu, nebo čínští Židé ze Šanghaje, k těm Iráčanům nebudou mít asi úplně blízko  :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi