Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Propalestinská levicová "aktivistka" na iDnes

<< < (5/21) > >>

Albert Ahornchen:
Pěkný článek , četl jsem ho již minulý týden myslíte , že elitní kuchař vaří košer ? :-D

zoom:
Asi ne, leda že by dostal nějakou zakázku. Článek mi tak skvělý nepřipadá a ty fotky jsou vyloženě uhozené. A také to ydůraznňování služby v armádě. Spočítejte si, dva roky výcvik, jak píše, a ve 22 už byl v Paříži. Sousto pro antisemitu.

Albert Ahornchen:
Jako životní příběh je to líbivé no a jak pak to dělá když musí jako šéfkuchař ochutnat co uvařej .

Scooolie:
Moc pěkné články o vyšetřování "filantropa". Neznám většího finančního lumpa a zloděje než je George Soros. Jinak samozřejmě filantrop a vůbec skvělý člověk, financující samé krásné věci (Středoevropskou univerzitou počínaje, převraty ve východní Evropě a na Kavkaze konče...)

https://www.novinky.cz/ekonomika/193820-sazka-na-oslabeni-eura-spustila-v-usa-vysetrovani-financnich-fondu.html

Jarda:
Dočetl jsem se zde jak je ona slečna pomatená atd. Ale nedozvěděl jsem se proč? Často byl zmiňován pojem terorismus. Bylo kupříkladu terorismem postřílení členů německé vojenské mise na začátku SNP?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi