Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Propalestinská levicová "aktivistka" na iDnes

<< < (3/21) > >>

Samuel:
Já myslím, že to v Israeli odhadli správně jako plýtvání časem a silami. Ona je tak tupá, že snad ani nemá žádné své vlastní myšlenky a názory a její mozková kapacita nevypadá na to, že by byla schopná podržet ještě moc jiných informací než ty naučené fráze, které dokolečka opakuje.

Míla:
Konečně jsem si to v klidu přečetla. Naprosto souhlas. Ta děvenka víc nám pomohla, než uškodila. Jsem přesvědčená, že i Izraelcům nestála za větší námahu, než že nám jí vrátili. Taky bych to vytiskla na první straně novin, byla by to super pro Izraelská propaganda. Ptáte se, kde na to brala peníze ? To nám přeci musí být jasné. Vzpomeňte na Kuchtovou, bojovnici proti Temelínu. Teprve nedávno přiznala, že byla placena z Rakouska. Jen se divím, že se jejímu příletu dává tak velký mediální prostor, jako kdyby přiletěl pomalu papež. Doufám, že " s náručí otevřenou" přivítáme i jejího palestinského milého, který všechno chce řešit mírovou cestou. Zdraví Míla ;)

martindeporres:
co se Temelína týče, ti  "demonstranti" byli loveni na pražských VŠ kolejích. Tehdy 600 šilinků na den + jídlo + spacák zadarmo. Za týden 15 000 Kč, to je slušná brigáda pro chudého studenta.

Míla:
To je škoda, že Temelín nebyl za mě. Já jsem si musela přivydělávat celých pět let průvodcovstvím, tehdy u PIS, ale to mě zase hrozně i bavilo. A to jsme taky neměli plzeňskou vysokou ! My jsme vlastně byli chudáci !  To jsem fakt martindeporresi nevěděla. Vždycky jsme si s mužem říkali, že je to placené i zdroje peněz byly celkem jasné. Díky za doplnění informací.Míla

martindeporres:

--- Citace: Míla kdy 14. Ledna 2010, 11:26:24 ---To je škoda, že Temelín nebyl za mě. Já jsem si musela přivydělávat celých pět let průvodcovstvím, tehdy u PIS, ale to mě zase hrozně i bavilo. A to jsme taky neměli plzeňskou vysokou ! My jsme vlastně byli chudáci !  To jsem fakt martindeporresi nevěděla. Vždycky jsme si s mužem říkali, že je to placené i zdroje peněz byly celkem jasné. Díky za doplnění informací.Míla

--- Ukončit citaci ---
No,  taky bych ho za svých studií bral.  :) Vykládat šamot z pecí nebo tahat sudy v pivovaře taky  nebylo to největší štěstí. Nejlepší brigáda byl asi kombajn. Sice pracovní doba od nevidím do nevidím, ale člověka to bavilo. To jsem bojoval o zrno jako lev  ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi