Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Žid v restauraci

<< < (2/6) > >>

Scooolie:
Přesně jak říká Vader a Eva. Pokud člověk potká skupinku, která ho chce lynčovat kvůli jeho víře nebo národnosti, tak není nic rozumnějšího, než se primitivů elegantně zbavit.

Mimochodem, bratře Jedokaji, překvapuje mě Tvá odvaha pokoušet se byť jen náznakem soudit Luďkovo chování... Nepostavil snad Ježíš Církev svou na Petrovi, té Skále - který jej během jediné noci třikrát zapřel? A přesto v očích Páně byl hoden.

gvodrazka:
Luďku, to museli být íkváči ti opilci, že věděli o našem zákazu konzumace čuníků a o košer.  ;D
Většina antisemitů by Vám dala přes ústa už jen proto, že Váš vzhled by jim připadal neaárijský, resp. proto, že vypadáte dost (jak říká moje přítelkyně) „mišpoche“ neboli „rassig“. Dost antisemitů nemá ani ponětí o našich reáliích, rituálních zákazech apod. Na některé by Váš chochmes prostě neúčinkoval, protože by to vůbec nepochopili.

Ani Vám nemusím radit, že hospody, knajpy a putyky nejsou tím pravým místem pro debaty či meditace o jidiškeit.

To jste tedy kofr, že jste stihl hodit pinklovi obloukem měšec se zlaťáky  :D – to já bych jen kvikl: „ublížit židovi přináší smůlu…“ převrhl bych na ně stůl, zdrhnul bych bez zaplacení (jednání ve stavu krajní nouze) a pak bych se s personálem dodatečně vyrovnal.

Žid v dominantní společnosti, tj. v galutu, musí mít tykadla neustále v pozoru a instinktivně se musí vyhýbat potencionálním konfliktním situacím. Nesmíte hochu, lézt do minového pole…

Poprvé a naposled oslovuji nick Jedokaj: Jste jednoduchý člověk. :D

Albert Ahornchen:
Jedokaji , byl to ukázkový únik Luděk využil moment překvapení a to ,že vám pomůžou orgány stím bych si nebyl tak jistý všichni víme jak to tady chodí.

martindeporres:
jj. brilantní vítězství inteligence, pohotovosti a chladnokrevnosti nad tupou silou.

jedokaj:

--- Citovat ---To jste tedy kofr, že jste stihl hodit pinklovi obloukem měšec se zlaťáky  :D – to já bych jen kvikl: „ublížit židovi přináší smůlu…“ převrhl bych na ně stůl, zdrhnul bych bez zaplacení (jednání ve stavu krajní nouze) a pak bych se s personálem dodatečně vyrovnal.

Žid v dominantní společnosti, tj. v galutu, musí mít tykadla neustále v pozoru a instinktivně se musí vyhýbat potencionálním konfliktním situacím. Nesmíte hochu, lézt do minového pole…

--- Ukončit citaci ---
No konečne je to tu na toto som čakal celu tu dobu vdaka že sa konečne začinaš prejavovať ako pravý žid ;D :P :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi