Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

GADNA

<< < (14/17) > >>

gvodrazka:
 :D
Milá "gumová" Zino,
Vaše inzerce je pro mne akceptabilní v poněkud poopravené formě:
"...týdenní pobyt v lese,bez debilů, špatného vína ..." ;D

jedokaj:

--- Citace: Scooolie kdy  5. Ledna 2010, 10:02:44 ---Jak říká Mr. Gvodrážka, tak jest  ;D
Moji kamarádi, kteří se - rekreačně - věnovali fotbalu, házené, běhání jsou už dávno poloinvalidé se zničenými klouby, podivně srostlými přetrhanými šlachami a vazy, apod.
Nadnesu můj oblíbený, kacířský, návrh: všichni sportovci, včetně rekreačních, by měli platit podstatně vyšší zdravotní pojištění, protože z žádné jiné aktivity (snad kromě užívání tvrdých drog) nevznikají tak časté a tak drahé požadavky na zdravotní pojištění, jako ze sportu  :)
Vezmu-li to podle sebe, tak lékaře jsem za posledních 10 let potřeboval asi dvakrát - když jsem měl fakt nechutné horečky. Jinak se hezky šetřím, nesportuji a jsem zdráv jak rybička.

--- Ukončit citaci ---

Dokedy ti to tak vydrží je jasné že všetkú pohybovú aktivitu ignoruješ a to sa ti raz vypomstí.Aspon otužuj v studenej vode lebo to tvoje telo nevydrží.

Tamar:

--- Citace: gvodrazka kdy  5. Ledna 2010, 11:25:33 --- :D
Vaše inzerce je pro mne akceptabilní v poněkud poopravené formě:
"...týdenní pobyt v lese,bez debilů, špatného vína ..." ;D

--- Ukončit citaci ---

protože jsem od přírody líná a pobyt v lese je obvykle spojen s nepohodlným cestováním, zařídila jsem si to ještě trochu jinak:
..dům cca 15 m od lesa.. pro debily je to moc zruky, takže mě neohrožují, kdykoli cítím potřebu, jdu do lesa třeba v papučích..

--- Citace: Zina kdy  5. Ledna 2010, 11:21:05 ---..přežila jsem bez zlomenin, to proto,že jsem nesletěla poprvé a pomalu zvládám i takové pády.Díky praxi. ;)

--- Ukončit citaci ---
..kdysi jsem taky trénovala pády, ale byla jsem málo gumová... Od té doby je pro mě jediným vhodným sportem plavání (mimo jiné taky proto, že u toho se leží..) ..takže hned naproti, mezi autobusovou točnou (silnice dál nevede) a lesem je velká požární nádrž.. v létě se k ní po ránu došourám třeba poslepu, spadnu do vody a obživnu..

Dům je na jižní Moravě, takže přísun dobrého vína je zcela logický..  ;D ;D

(p.s. ..ale ani s mobily to tu není příliš divoké.. funguje je jedna síť a i ta mívá výpadky..  ;D)

lechem:

--- Citace: Vader kdy  5. Ledna 2010, 10:18:35 ---
--- Ukončit citaci ---

Sportem k trvale invalidite !  :D I kdyz... Sachy jsou razeny jako sport  :o
[/quote]

To by jste se divil, jak může být bolestivá vykloubená sanice ze zívání.

Lechem

Tomsik:
To se nam to tu pekne rozjelo :D
Receno snad uz vse, jen za sebe dodavam, ze Rusko je hrozba trvale, jen meni zpusoby jak uplatnit svuj vliv, od vyhruzek a vojenskych akci ted preslo k ekonomickemu boji, nakupu strategickych firem v cele EU a kdo vi co jeste na nas kujou...
Druha vec, kdyby si Rusko usmyslelo ze si privlastni pobalti, tak cela EU nezmuze nic, viz konflikt v Gruzii, akceschopnost a rozhodnost EU a jejich vojenskych kapacit rychle reakce silne konverguje k nule...
Treti vec je ta, ze driv nebo pozdeji se EU rozlozi zevnitr, podvody s penezma a vliv velkych zami na ukor malych je tak do nebe volajici, ze to jednou praskne a bude mela. Navic do vseho prilozi svoje polinko nove a nove generace muslimu, turku a kdo vi kdo vsechno tu v EU nasel novy domov pro svoje deti a jejich deti...fakticky za hubicku a jeste nam za chvili budou vladnout, a to se vyplati. A brzo si vzpomenou, kdo je jejich panem a kde maj svuj puvodni domov.
Ctvrta vec je ta, ze pri povodnich 2006 tusim sli do prvnich linii i mnozi clenove military reenactment komunity, meli vybaveni, vycvik a vysilacky. Stat tohle toleruje, protoze ho to vyjde levnejc nez ceska "GADNA"...inu u nas jsme zas chytrejsi a prisli jsme na to jak usetrit a pritom zustat ve strehu  ;D To ze to zneuzijou nackove a spol, to uz je jina kapitola.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi