Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

GADNA

<< < (4/17) > >>

jedokaj:
Krása mladého človeka by nemala byť devastovaná mejkapom.

Vader:
Nezapomente, ze to nejsou zadni "krasni mladi lide", ale vrazdici bestie, ktere chteji jen valku  >:(

Tomsik:

--- Citace: jedokaj kdy  1. Ledna 2010, 20:40:33 ---Krása mladého človeka by nemala byť devastovaná mejkapom.

--- Ukončit citaci ---

Vec kazdeho, nicmene i ja mam radsi slecny, ktere se nepatlaji nebo alespon ne vic nez je zdravo :)

Vader:

--- Citace: Tomsik kdy  3. Ledna 2010, 13:26:10 ---Vec kazdeho, nicmene i ja mam radsi slecny, ktere se nepatlaji nebo alespon ne vic nez je zdravo :)

--- Ukončit citaci ---

Jiste, 20 dkg makeupu je opravdu desna vec, jen jsem Jedokajovi hodlal sdelit, ze s vrazdicima bestiema by nemel komunikovat, ani po nich pokukovat, at uz maji make up klasicky, vojensky, nebo od krve  ;D

Tomsik:

--- Citace: Vader kdy  3. Ledna 2010, 16:33:06 ---
--- Citace: Tomsik kdy  3. Ledna 2010, 13:26:10 ---Vec kazdeho, nicmene i ja mam radsi slecny, ktere se nepatlaji nebo alespon ne vic nez je zdravo :)

--- Ukončit citaci ---

Jiste, 20 dkg makeupu je opravdu desna vec, jen jsem Jedokajovi hodlal sdelit, ze s vrazdicima bestiema by nemel komunikovat, ani po nich pokukovat, at uz maji make up klasicky, vojensky, nebo od krve  ;D

--- Ukončit citaci ---

Gadna = doupe assasinu a assasinek?  ;D Je dobre, ze to tu odlehcujeme 8)

<OT> No mozna by podobny program mohl byt i u nas, vysel by levnejc nez zakladni sluzba a naucil by "spratky" trochu vlastenectvi, ono nevim kde se dnesni generace hodla naucit branit vlast az bude zle...a to neni tak nerealne, bohuzel. Ale co, hlavne ze dneska je klid, co bude za 20 let, to uz politiky netrapi  >:D On nas zas nekdo zachrani, jako dycky ze... :'( <OT />

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi