Nacismus to samozřejmě je, o tom žádná
Ale když jsem si dal tu práci, a přečetl celou tuto duchaplnou debatu, tak mám jeden dotaz na všechny zúčastněné řešitele konečného řešení muslimské otázky:
Je jasné, že máte na mysli nějaké to řešení typu deportace/vyhlazení a nehodlám ho nikomu z vás vymlouvat (už jen proto, že je to marné
), jen by mě zajímala jedna jediná věc (a to zcela vážně):
Jak chcete právně ošetřit to, že postavíte islám a muslimy v Evropě mimo zákon, a právně oddůvodnit případné vyhlášení onoho staného práva a deportace muslimů?
Když:
1) se cca polovina muslimů narodila (nebo tou dobou se už jistě narodí) v Evropě a tudíž má na to žít v Evropě stejné právo jako kdokoli jiný, kdo se zde narodí (o jejich potomcích nemluvě).
2) na území států jako Bulharsko, Albánie nebo státy bývalé Jugoslávie je početná muslimská populace, která není složená z přistěhovalců ani jejich potomků (a tudíž i nejsveřepější nácek bude obtížně hledat důvody pro jejich vypovězení).
3) co udělat s muslimy, kteří kromě toho, že věří v alláha a muhamada, nijak neporušují zákon?
4) (což mě zajímá nejvíc) pokud by byly přijaty zákony, které by tyto tři výše zmíněné skupiny skutečně odsoudily k deportaci (nebo trestu odnětí svobody, případně smrti za provozování nezákonné činnosti (tj. být muslimem)),
jak zabráníte tomu, aby takto vzniklý precedens a celá následná legislativa nebyla nadále aplikovatelná na židy/křesťany/animisty/hárekrišňáky/chovatele akvarijních rybiček nebo spolku přátel žehu?Berte to třeba tak, že období populistických keců alá Sládek jste si už odbyli ve volební kampani a teď jste se třeba dostali jako poslanci do parlamentu (jedno jakého). Chcete se zbavit muslimů v Evropě a máte předložit zákon, který by to umožňoval. Jak bude ten zákon znít?
P.S. Při psaní odpovědí mějte prosím na paměti, že internetová fóra (zvláště pak fóra jako tohle) a IP adresy (případně i totožnost přispěvovatelů) jsou sledovány bezpečnostními složkami (PČR a spol.) a že zákon platí i na internetu. Hezký den