vader:asi mi ušel cíl zprávy... 
Bez muceni a ohledu na obecny nazor se priznam, ze mi necini prolem datovat lidske pozustatky do rou 30000 pr.o.l., nebo kostru zraloka do druhohor. Ovsem preferuji uhlikovou/organickou metodu datovani. Vyvraci to nejak Stvoreni ? Kdo jsem ja, abych naprosto presne vedel, jak to cele se Stvorenim probihalo ? Viz kniha Job. A dost mozna jsem to ja, kdo se myli tak, ze nelze nez byt nazvan posetilcem...
Musím jen a jen souhlasit. Takto napsaná myšlenka je zcela správná. Opravdu vždy je tu nějaké možná a také jsou tu poznatky, které se těžko dají popřít. Ale i tady cítím, že může existovat možnost, že v tom a v tom se někdo mýlí. Je také otázkou zda-li nám dosud známe poznatky jsou neustále se vyvijející teorií nebo jsou definitivní. Už dlouho sleduji doslova příval odborné a vysoce hodnocené literatury na toto téma, resp. přesněji na téma evoluce. Některé jsem louskal a,i s mými chabými znalostmi, mě přinejmenším oslovili. Jistě stojí za povšimnutí Teilhard de Chardin. Ohledně mé osoby- dlouhou dobu jsem inklinoval k buddhismu.Ten jak je známo-neboli o buddhistických pramenech - se otázkou stvoření (přestože Buddha vyrůstal jako hinduista) neřeší. Jistě něco málo se našlo, ale asi víte, že předmět buddhismu je jinde. Mě však otázka stvoření zajímala.Takže docházím k Bibli. A jsme zas v kole)). Pročítám a říkám ok ok, někdy však co?jak?...

...pak uvidím již zmíněný dokument o kreativistech..říkám takto přeci ne!

....Stále cítím potřebu vnímat toto vše dohromady. Proč ne? ..v co věřím:On..princip..jedno jak nazveme...stvořil.Myslím, že toto stvořění se svým způsobem uskutečňuje stále.