Eretz.cz - titulní stránka webualt="TOPlist" width="1" height="1" />
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
už jsem to viděl kdysi :-) vrcholná kuriozita byly především ty dva blbové u těch stromků co si snad ani neuvědomovali že budou v televizi.... :-)především však dávali dva super filmy, sice až pozdě v noci: "Čaj s Mussolinim" a "Matka noc" , ty opravdu stáli za shlédnutí :-) doufám že se někdo díval :-) ....zejména "matka noc" je skutečně geniální zfilmování povídky Kurta Vonneguta
.......dost pochybuji že ji žánrově možné zařadit jako povídku)Ted běží v pondělním FK Woody Allen. V pondělí byla tak trochu "kafkovská" Stíny a mlha
Citace: V.Neckar jr kdy 16. Května 2007, 15:08:16.......dost pochybuji že ji žánrově možné zařadit jako povídku)Ted běží v pondělním FK Woody Allen. V pondělí byla tak trochu "kafkovská" Stíny a mlha"povídka" přece neni sprosté slovo , jsou povídky co strčí hravě do kapsy celé románové eposy :-) Jirásek s Hemingwayem by mohli vyprávět.... :-))Self-haterův filmeček jsem neviděl, neměl jsem čas.
Proč je vlastně Woody na tom seznamu na Masada.org?
Citace: V.Neckar jr kdy 17. Května 2007, 16:59:36Proč je vlastně Woody na tom seznamu na Masada.org?Vzhledem k tomu že jsem neměl sílu dokoukat ani jeden jeho film dokonce, tak vlastně ani nevim... :-)
Scoolie: No to by mne zajímalo proč a které filmy konkrétně?
Docela by mne zajímalo, které filmy jsi schopný dokoukat do konce, a které po této selekci zhodnotit jako zdařilé
....ten dotaz stran jeho filmů směřoval na Scoolieho...
Citace: V.Neckar jr kdy 17. Května 2007, 20:36:34....ten dotaz stran jeho filmů směřoval na Scoolieho...To jsem pochopil :-) však já ti taky odpovídám na to druhý ;-)))(vono se to výborně hodí i na to první ...pravda ;-))