Urcite ste si vsimli,ze co sa Iranu tyka,nieco sa deje.Upozornuju na to clanky na takmer vsetkych serveroch.Ja sam som v poslednych dnoch v nervozny a v napati cakam co sa bude diat.
USA dali Izraelu zltu kartu,no distancovali sa a takisto odmietli Izraelu svoje zakladne v Iraku,co by pravdepodobne celu vec zjednodusilo.
Nieco sa vsak musi robit.Iran sa snazi o vyroby jardovej zbrane a ak by sa mu to podarilo urcite by ju nevahal pouzit proti Izraelu.Zaujimave na tom je to,ze aj ked ma Ahmadinedzad plnu hubu reci o mohamedanskej sudrznostia vymazani tzv sionistickeho rezimu z mapy,neprekaza mu,ze pri pripadnom utoku na Izrael by vlastne utocil aj na Izraelskych arabov.
Zla bude aj reakcia svetovych medii,ktore Izrael vykreslia ako agresora a pod...akoby som uz videl reakcie niektorych krcmovych primitivov a protesty neonacistov.
Viac sa vsak obavam o obcanou Izraela,ktori sa nachadzaju v dostrele ahmadinedzadovych rakiet.(samozrejme nevadilo by mi,keby jedna raketa dopadla na skalny dom a al aksa)
Ak mate nejake info,prosim napiste,