Uff, tak to je slušná sbírka konspirací. Kde na to berete čas se tím zabývat. O Behemotském lese jsem slyšel a něco četl už před lety. Ty ostatní neznám a možná jsem na to i patřičně hrdý :-)
Ani bych neřekl,okultismus velké části elit v západním světě mám za prokázaný.Příklad ceremoniál Gotthardský tunnel,jenom to trochu zúžím,příspěvek z 18.9.2016 03:38:23 :
Kniha Levitikus (´I zavolal´),17,7 :
Už nebudou přinášet své oběti !!! chlupatým kozlům !!! ,kteří je přiváděli ke ! smilstvu !.Tento zákon je !!! trvalý zákon !!! pro ně i pro jejich potomky.Hebrejské slovo znamená kozel a označuje duchy ve zvířecí podobě,o nichž se soudilo,že obývají opuštěná místa a zříceniny.Český ekumenický překlad není dost výstižný,je tam napsáno
běsům.A teď k ceremoniálu.Hlavní děj se točí kolem mrtvých dělníků,kteří zahynuli při stavbě tunelu,to jsou
oběti.Dále kolem pekelného kozla,který představuje
démona.Nemusí jít nutně o Bafometa,v alpské oblasti ve folklóru jsou rohatá stvoření typu Krampus,nebo rohatá čarodějnice Perchta,Percht atd..Je to pozůstatek starověkého (středověkého) čarodějnického kultu.Podobné kulty byly rozšířený i v blízkovýchodní oblasti.Dále se to točí kolem
svatby s démonem.Ceremoniál: 2:42 - v této a pozdější chvíli mrtví dělníci,tedy
oběti.9:46 - entopický fenomén,který předchází stavu transu,při tomto fenoménu osoba vidí defilé obrazů,např. - geometrické vzory,sítě,žebříky,řady oken,spirály a další typy vzorců.
Kolem 10 minuty již šplhají theriantropové po lanech,to jsou vidiny v transu.36:57 - znovu mrtví dělníci na scéně,tedy
oběť.37:22 - 37:47 - procházení tunelem,zážitky ze stavu blízkého smrti.37:49 - tři duchové zemřelých dělníků.38:09 - přichází veliké světlo.38:22 - svatební průvod pro pekelného kozla,tedy
démona.38:43 -
svatba s démonem,tedy smilstvo.Co se týče staroegyptského čarodějnictví zmínil jsem už předtím modrý leknín (
Nymphaea caerulea),mák a mandragoru
(Mandragora officinarum).Kromě toho se našel u některých egyptských mumií kokain a nikotin,což může svědčit alespoň o občasné plavbě ke břehům Ameriky.Kolem těchto nálezů zuřily divoké akademické spory.
Existuje např. obraz,kde Smenchkareho choť Meritaton nabízí svému muži dva plody mandragory a poupě narkotického modrého leknínu,nebo existuje namalovaná scéna rituálního truchlení,kdy si vdova sype na hlavu prach,zatímco sedí před svazkem modrých leknínů a máků.Ve staroegyptské
Knize mrtvých je kapitola nazvaná "Proměna v leknín".
Je tam vidět,jak jsou Horovi nabízeny jako obětní dar dvě nádoby,každá s hubicí.Nad nimi jsou gigantické květy modrého leknínu.Lekníny naznačují,že v nádobkách je
didi,kouzelný elixír.
Co týče Bohémského lesa(někdy překlady uvádějí Český les,Bohemia=Čechy,kde žil keltský kmen Bójů).Alex Jones nemusí mít přesný výklad faktu,rituálu,který přisoudil Molochovi,kterému se přinášely dětské oběti.Moloch byl znázorňován jako rohaté stvoření,nikoliv jako sova.