Od toho nás ale Bůh stvořil s mozkem, abychom ho používali. Lidi jako analytik netřeba omlouvat nebo "chápat", ale stavět před ně jasné argumenty, třebaže oni se o nich budou vyslovovat krajně nelichotivě(ne analytik, ale jiný mudrlant, když včera obhajoval "legalitu" tzv. palestinského státu, označil moje stanoviska na jiném webu jako "zvratky" a když nevěděl kudy kam, označil mě za žida, třebaže já jsem se nikoli vlastní vinou narodil jako Čech). Pletou jedno přes druhé, fíky mísí s datlemi, nejsou s to(anebo nechtějí, což je horší) rozlišovat, jak analytikův příklad jasně ilustruje. Přitom nikdo nikdy netvrdil, že Izrael je rájem na zemi, kde žijí samí sionističtí andělé, alebrž normálním moderním státem se vším všudy, tedy i mafiánskou kriminalitou(pohříchu importovanou z kremelské Říše zla). Že tím ti pitomci, jako byl onen, který si spletl pražskou ulici Na Příkopě s mafiánským ringem, kazí trestuhodným způsobem reputaci Izraele, je nad slunce jasnější, ale když už je někdo hází do jednoho pytle se skutečnými palestinsko-arabskými teroristy, tak je to s prominutím ťunťa. Co víc k tomu dodat?