Judaismus > Obecná náboženská debata

Vysoké ceny odrazují Evropany dodržovat kašrut

<< < (24/24)

petahyah:

--- Citace: zoom kdy  4. Listopadu 2009, 20:03:53 ---Ti hoši v Myslíkovce by asi nebyli potěšeni, kdyby jste je nayval Palestinci.

--- Ukončit citaci ---

Palestinec je majitel.

Scooolie:

--- Citace: petahyah kdy  4. Listopadu 2009, 20:26:42 ---
--- Citace: zoom kdy  4. Listopadu 2009, 20:03:53 ---Ti hoši v Myslíkovce by asi nebyli potěšeni, kdyby jste je nayval Palestinci.

--- Ukončit citaci ---
Palestinec je majitel.

--- Ukončit citaci ---

A  to o sobě tvrdí nebo k tomu existuje nějaké zdůvodnění? Když o sobě prohlásím, že jsem Palestinec, stačí to?

petahyah:

--- Citace: Scooolie kdy  5. Listopadu 2009, 12:00:14 ---
--- Citace: petahyah kdy  4. Listopadu 2009, 20:26:42 ---

--- Ukončit citaci ---
Palestinec je majitel.

--- Ukončit citaci ---

A  to o sobě tvrdí nebo k tomu existuje nějaké zdůvodnění? Když o sobě prohlásím, že jsem Palestinec, stačí to?

--- Ukončit citaci ---

Ptal jsem se jestli je podle přízvuku v arabštině Libanonec, a on říkal, že je Palestinec. Někteří, ze zaměstanců jsou Libanonci (je pravda, že Libanonec, Egypťan nebo Syřan, by se jen tak neoznačil za Palestince, tedy za příslušníka skupiny, kterou silně opovrhuje). Zdá se mi nepodstatné, řešit jestli je nebo není Palestinec, prostě je to Arab a já u něj kupuji skvělé halál maso za skvělé ceny. Nemusím tak kupovat zlodějsky předražené košer maso.  ;D

Scooolie:
Předpokládám, že Mr. Petahyah už v onom kšeftu dělá minimálně měsíc každodenně pěknou tržbu, ale pro pořádek ...

Nový košer obchod
https://www.fzo.cz/akt3.do

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi