Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

At se Capo di tutti capi vatikánského gangu modlí radši sám za sebe

<< < (2/3) > >>

Scooolie:
Komické. Ty zdá se dělíš lidi na ty, co se chovají vždy dobře a na ty, co se chovají vždy špatně. Možnost, že někdo postupně vyzrává, že časem dospěje k něčemu, čeho není jako teenager schopný - tu vylučuješ?
Problém bude asi v tom, že papež je křesťan. A podstatou křesťanství je odpuštění. Takový Šaul/Pavel nejprve nesl odpovědnost za smrt mnoha křesťanů - a přesto je považován za jednoho z nejvýznamnějších lidí křesťanství.

Je něco, z čeho soudíš, že si nepřeje mír?

nillbert:
Ale no tak! Skůlosi! A Hans Scholl nebyl křestan?! A byl stokrát víc než Žid Milch! S čeho mě to podezříváš? Myslíš že ty si pro mě mín než Vad nebo Zoom?!
 Vzpamatuj se!

Komické je když si člen hitlerjugend nechá řikat "svatý" - a najdou se lidi co s ním tu hru hrají.

nillbert:

--- Citace: Scooolie kdy 21. Května 2007, 23:44:33 ---Ty zdá se dělíš lidi na ty, co se chovají vždy dobře a na ty, co se chovají vždy špatně.

--- Ukončit citaci ---

On - díky Bohu - stál před SKUTEČNOU volbou jen jednou :-)
 ....Čert ví kolik by měl škraloupů kdyby od 18 nežil v demokracii.... :-)))

analytik:
Vedecká analýza Vatikánu:
PENIAZE A MOC.
/ako úboho znie klišé láska k blížnemu pravda?/

Scooolie:

--- Citace: nillbert kdy 22. Května 2007, 00:04:12 ---Komické je když si člen hitlerjugend nechá řikat "svatý" - a najdou se lidi co s ním tu hru hrají.

--- Ukončit citaci ---

A ty pochop, že z křesťanského hlediska je zde vyznání viny a odpuštění hříchů. Úplné. Takže svatým může být i ten, kdo v minulosti před obrácením k Bohu hřešil. I opravdu velký hříšník - s mnohem většími hříchy než řadové členství v nacistické mládežnické organizaci.

O tom, kolikrát stál před jakou volbou nevíš dost ani ty ani já.

Já tu nechci dělat papežského advokáta  ;) Jen prostě nemám rád ony radikální soudy nad lidmi... Nechme  soudy Pánu - ten už si s tím poradí a jedině On spravedlivě.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi