Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
At se Capo di tutti capi vatikánského gangu modlí radši sám za sebe
nillbert:
(reakce na "Papež k situaci v Izraeli")
At se granátník hitlerjugend Ratzinger radši modlí sám za sebe! Izrael se nemá co mírnit! At si vzpomene když bombardovali jeho - jak po nocích protileteckym kulometem vraždil spojenecký piloty! Za sebe řikám: Izrael má skutečného Boha jako ochránce! Nepotřebuje divadýlka někoho kdo v sedumnácti nerozpoznal co je nacismus zač. Hans Scholl a jiný v jeho věku to dokázali - a neměli tu drzost nechat si řikat "svatý" - a byli jimi stokrát víc než on.
Scooolie:
Che che che ;D ;D ;D S tebou je prča Nille ;D
Co bys radši? Aby namísto toho se modlil za válku nebo za vítězství Arabů? ;)
BTW: Proč Židé pomáhají v Darfúru? Neměli by radši vzpomínat, jak cvičili komanda Pietra Bothy? ;)
(Jen pro úplnost - Velkého krokodýla jsem vždy respektoval)
nillbert:
Mě to prostě připadá jako pokrytectví. Tobě ne?
Botha a Pinochet byli vykresleni jako satani jen v kumunistickejch tiskovinách. Chile = nejbohatší stát Jižní Ameriky, JAR = nejbohatší stát Afriky. Tak kde je skuutečné reálné dobro pro lidi a kdo je hloupej utopickej žvanil? Je Mandelova manželka lepší než Botha? ...nemusíš odpovídat - víme to oba
Scooolie:
Ne. Proč by mělo? Pokrytecké je, když říkám nebo dělám něco, čemu sám nevěřím nebo co sám (třeba v soukromí) nedodržuji. Z čeho by mělo vyplývat, že Ben 16 si nepřeje mír?
O tom žádná debata, že nejbohatší. Na druhou stranu - při vší povinné neúctě k vrahounům z ANC - černoši tam byli občané III. kategorie. Mandelinka si zasloužila provaz - za ty vraždy, které nařizovala a kterých se i účastnila. Já měl vždycky rád Buteleziho.
nillbert:
--- Citace: Scooolie kdy 21. Května 2007, 22:58:28 ---Ne. Proč by mělo? Pokrytecké je, když říkám nebo dělám něco, čemu sám nevěřím nebo co sám (třeba v soukromí) nedodržuji.
--- Ukončit citaci ---
Když ho Bůh postavil do situace kdy SKUTEČNĚ o něco šlo , kdy SKUTEČNĚ něco riskoval, kdy SKUTEČNĚ mohl volit mezi dobrem a zlem - zachoval se zbaběle jako většina němců. Žvatlat o míru z pozice funkce kdy člověk už dávno nic neriskuje a jen si buduje kult - to dokáže každej. ...a jak to dokážou hezky zahrát! ....třeba kompletní politbyro SSSR - jeden "mírotvůrce" vedle druhýho .....a taky jim to někteří uvěřili...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi