Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Kolonizace světa?

<< < (6/14) > >>

fanuel:
Zdravím, zakázat, zakázat ??? Ve smyslu plných občanských i lidských práv nekrácených zákonem?? Ve smyslu vyspělé demokracie ???? Tak to je věc z hola nesmyslná, protože od to ho ty občanská i lidská práva jsou, která jsou ve vyspělé demokracii přímo v ústavě a tedy pod ochranou ústavního soudu a jsou tedy silnější než zákon a prováděcí vyhlášky.
Každý občan má občanské právo i lidské ve vyspělé demokracii si věřit v co chce je svoboda vyznání a tedy zaručena ústavou. Tolik praví vyspělá demokracie.
Zároveň vyspělá demokracie má obranu proti těm, co by chtěli narušit občanská, nebo lidská práva z titulu verbální i faktické likvidace, jakéhoko-li národa.Tím již začíná začátek obrany proti těm jednotlivcům, co prosazují likvidaci jakéhokoli národa krom období války, kdy je nemožné nepostupovat dle válečného práva na základě mezinárodního práva( OSN) a dodržování těchto pravidel, ale z obou stran(více stran) a je jasné, že v globálním měřítku vítěz bere vše.
Závěr: obrana proti kriminálním činům, jak výše uvedeno je možná v rámci boje proti terorismu na území jednotlivých států, dále je to možnost boje proti drogám, které pomáhají financovat terorismus Islámského muslimského bratrstva + AL-Kajda+Hizbaláh+Fatah+Hamas+ Al Kuds ap. a jejich destruktivní vliv na vyspělou demokracii a ústavní pořádek v Evropě. Zde neplatí Islámské právo šária ale občanská i lidská práva ve (vyspělé) demokracii a její kulturní odkaz.   
Káždý občan se musí chovat tak jak umožňuje vyspělá demokracie, ale takových zemí je málo a k vyspělé demokracii se musíme dostat demokratickými a skrze občanskou společnost řádnými volbami a pak již nikdy nemůže kriminální, či z jakékoli strany teroristické minoritní skupiny ohrožovat, či demontovat ústavní právní systém v Evropské unii.
Stanek (Fanuel) >:D 8) >:D

Elazar:
Ari, bez těch afektovaných výstupů o ip adresách. Každému je přece jasné, že se to týká fóra a diskusních příspěvků.

Škoda, že jsem nestihl ten původní deporresův příspěvek  :D

Takže pro Ariho, Zinu, martina deporres i Samuela - První část diskuse hovořila jasně o staném právu, případných deportacích, o invazích barbarů i o delegitimizaci islámu, takže já si to nevymyslel. Jen jsem se zeptal, jak si dotyční představují realizaci po právní stránce. Odpověď veškerá žádná. Já věřím, že pokud budou zákony platit a budou dodržovány a budou vymáhány, tak k ničemu takovému nemůže dojít. Síla demokracie a právního státu spočívá v tom, že se řídí zákony, ne lůzou dychtící po lynčování (Scooolie bude jistě souhlasit). A síla zákonů je v tom, když platí pro každého bez rozdílu. Tedy i tehdy, když já mám nějaká práva, tak je má mít i muslim. A dosud jsem nedostal odpověď na to, jak by měl znít onen zákon delegitimující islám, na základě čeho by tuto delegitimizaci zdůvodňoval, a hlavně, jak by v tomto zákoně bylo ošetřeno, aby jej nebylo možné použít jako precedens právě kvůli těm skupinám, které jsem tu pro příklad vyjmenoval.

Zina:
Pane Elazare,nepsala jsem o zbavování práv ani o deportacích.Zmínila jsem se jen o tom,že celou historií lidských dějin se táhne stěhování národů.A také,že v minulých stoletích se lidé (skupiny,státy)těmto nájezdům bránily.Nejsem si vědoma,že bych tím poukazala jaký postup se má volit.
Poté by již bylo na místě přemýšlet o přepsání dějin.Myslím si,že znáte dějiny a utváření středověkých státu velice dobře.
Pro dnešní dobu platí dodržování zákonů.

ari180:
Síla demokracie a právního státu spočívá v tom, že se řídí zákony

To je sice pravda,ale zakony a pravidla schvaluje v state vacsina ktorej su prisposobene. 5 milionov moslimov vo Francuzsku zakony nezmeni,30 ci 40 miliov ano. Otazkou uz nieje,ci takyto boom nastane ale kedy nastane.

když já mám nějaká práva, tak je má mít i muslim

Mne nevadi,ze muslim ma rovnake prava ako ja (zijeme v demokracii).
Vadilo by mi vsak,keby som ja musel mat rovnake prava ako ma muslim (prava,povinnosti a zakazy pre Muslima sa totizto demokracii vymykaju).

A dosud jsem nedostal odpověď na to, jak by měl znít onen zákon delegitimující islám, na základě čeho by tuto delegitimizaci zdůvodňoval

Je to predsa ideologia smerujuca k potlacaniu zakladnych ludskych prav a slobod.A jej nasledovnici nemaju daleko od skutkov.

jak by v tomto zákoně bylo ošetřeno, aby jej nebylo možné použít jako precedens právě kvůli těm skupinám, které jsem tu pro příklad vyjmenoval

Zbytocna otazka, o deligitimacii islamu sme nehovorili pre srandu kralikov. Delegitimacia by mala svoj dovod,pricinu (a tou je neschopnost islamu a muslimov prisposobit sa demokratickym principom a agresivny postoj k ludskym pravam,slobode prejavu a vsetkym hodnotam,ktore zapad vyznava. Je zaujimave,ze 2 dalsie ideologie,na ktore sedi dany popis su prave fasizmus (zakazany) a komunizmus (ciastocne zakazany). Neexistuje dovod,pre ktory by mali byt Judaizmus ci Krestanstvo zakazane,deligitimovane.

Zina:
Oprava:již od starověkých států.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi